Mazda 323F BA, stratil jsem jediný klíč, kam se obrátit?

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#16 Příspěvek od rnbw »

Neviem, ako vyzeraju tie zamky v Mazde, ale cital som parkrat, ze niekto podla zamky kluc vyrobil. Hadam to potrebovat nebudem (kluce mam tri).
rezis

#17 Příspěvek od rezis »

Okolo 90-tého roku se tak kradly favority. Nejdříve ukradli zátku z nádrže a během hodiny si přišli pro auto s klíčema.
Internet - metla lidstva
BOBOBO

#18 Příspěvek od BOBOBO »

Tak se zeptej někoho komu věříš . Potřebovali jen !formu-průřez na takový sámo-dómu univerzál . Tak dlouho kvrdlali klíčem při jeho potahováním , až se jim povedlo protočit . S ocelovou jehličkou a hranolkem ti FABku otevřu v řádu sec .
xxxEDISONxxx
Bydliště: Šumava Prachatice tady je svět ještě normální v zimě bílý sníh v létě vedro ...

#19 Příspěvek od xxxEDISONxxx »

ano v řádu sekund bohužel... :? Fabka je opravdu směšný zámek.

http://www.kdosiodjinud.cz/lockpick-odemceni-fab-neni-problem-zaciname.a76.html

Kolegovy bez klíčů bych poradil vrakoviště a vyměnit si zámky protože vážně pochybuji o tom že by někdo dokázal vytvořit takto složitý klíč podle vložky. To že u některých výrobců vozidel většinou staršího data výroby lze poskládat vložka podle klíče jsem slyšel a dokonce viděl ale obráceně ne možná ta fabka ale ta je nesrovnatelně primitivnější.
rnbw

#20 Příspěvek od rnbw »

jfelgr

#21 Příspěvek od jfelgr »

Chlapi problém byl vyřešen vyndáním spínací skřínky podle které mi v obyč zamecnictví udělali klíč a potom s autem na plaťaku do Phy do Mazdy. Cena cca 3500...
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“