Lidové povstání - sobota 3. března 2012.
Moderátor: Moderátoři
Lidové povstání - sobota 3. března 2012.
- Přílohy
-
Aktualita.pdf- (274.18 KiB) Staženo 327 x
To ne. Zrovna nedávno jsem četl, že v programu mají znárodňování majetku. Už tomu tak neříkají, různě to zaobalují, ale věcně je to totéž. To by byl ještě větší bordel.Yarda1 píše:Ono by pro začátek asi stačilo, kdybychom všichni povstali a jako jeden muž (či žena) šli k volbám (až budou) a volili komunisty (z KSČM) a kdo to nepřenese přes srdce, tak aby odevzdal neplatný hlas. Třeba by se ti co jsou teď u koryt načas umravnili.
Jak psal na jiném vlákně,od mládí jsem měl s komouši jen problémy.
Chlapci,současní paraziti se nám jen smějí do ksichtu a za tučný peníz nás zaprodávají do vazalstva ekonomického i duševního zámoří.
Neberme to na lehkou váhu!!
Andreo ale ten koblížek by bodl,anebo jogurt ve vratné skleničce s jahodouvou marmeládou a papírovým víčkem s malinkým jazýčkem (který občas klouzal) na otevření
piitr píše:A on už někdo začal pracovat na nějakém návrhu změn v ústavě?
Ústava je dobrá, jen ji dodržovat.
piitr píše:Tohle je výkřik do tmy, ale řešení žádné.
Tak lidi povstanou, bezva, ale co budou dělat?
Lépe zažehnout svíčku než nadávat na tmu. Ten návrh, ač se mi nelíbí z mnoha důvodů, má své opodstatnění. Takováto demotivující kritika se mi nelíbí už vůbec.
piitr píše:Jediné, co mě napadá, že zase rozbijou, co kde najdou.
To jsou nápady ... Věřím, že jsou jiní, kteří budou mít užitečné nápady. Mimochodem, rozbíjet je potřeba a hodně. Hlavně mafiánské vazby mezi kapitálem a politikou.
piitr píše:To je na nic.
A co je na něco?
------------------
Sledoval jste někdo včerejší ČT24 s ministryní kultury, zástupcem církve a s členem ČSSD? Už se mi to dlouho nestalo, abych se styděl za někoho na obrazovce. Mám ty mysli okamžiky, kdy měla ministryně zdůvodnit částku 59 mld. a vysvětlit, jestli je už hotov soupis vraceného majetku. Totální debakl, řečeno mírně.