Video Mascom MC 6150 HiFi
Moderátor: Moderátoři
z toho čo popisuješ mi to príde že nefunguje detekcia otáčania unášačov, preto kúsok potočí dopredu (wind) potom kusok dozadu (rewind) a kedže detekuje že sa mu nedostáva info o rotácii unášačov tak pásku vtiahne do kazety a vyhodí von, ak by bola niektorá optozávora na bokoch zakladacieho mechanizmu kazety (výťahu) vadná tak by to malo mať postup asi ten že by si kazetu zasunul a video by nič nevykonalo len ju opätovne vysunulo von, ani by sa nespustil proces "loadu" pásky do mechaniky.
Video je vyčistěné nic .......nedře nebrzdí
inak si už neviem predstaviť čo by to mohlo iného spôsobovať
veľa štastia
zvaty píše:Spojku jsem rozdělal jako první, ten filc je dobrej, trochu jsem zdrsnil i dosedající plastové plochy.
Spojka určitě neprokluzuje, na začátku a i na konci kazety zpomaluje i motor, a pak se úplně zastaví.
Při přetáčení jsem vyřadil všechny brzdy - ale stále bez změny.
No jo jenomže při přetáčení je spojka vyřázená jede na direct(natvrdo) a že to ke konci a na začátek zpomaluje je dáno snímáním půlzu z reel sensorů a procesor zpomalý chod motoru aby nedošlo k přetržení kazety když je kazeta přetočená. pokud chceš objevit proč ti nechodí spjka tak zkuš ještě vlož mechaniku na desku(nešroubuj) zapoj pouze páskové vodiče motorů, vlož průhlednou kazetu, dej povel a vypni ze sítě, odpoj páskáče a celou mechaniku vyndej a nyní můžeš otáčet cpst motorem ručne a koukat proč ti spojka nejde jestli je odblokovaná, jestli má dobrý tah atd. Až budeš mechaniku vkládat zpět dej pozor na polohu modesw.
Vlož prosím foto mechaniky