Normy a specifika konstrukce vojenských zařízení?
Moderátor: Moderátoři
Pardon, jen se bráním. Ze zákona. Nevadí mi smazání příspěvků.
A kutilmile - nelituju tě
- Přílohy
-
let1.jpg- (101.68 KiB) Staženo 194 x
Používám to jako náhradní díly do zařízení kde velmi záleží na bezpečnosti a rády bcyh věděl jak spolehlivé ony součástky jsou. Takže se prosím pochlub jaké máš informace.
děkuji.
Edit: a protože on to zase šestkrát upraví takže tohoto se týká moje otázka:
jarda píše:Jen kvalita a spolehlivost, zahořování a výběr. Data jsou v katalozích Tesla. Také jsem je kupoval a i obkresloval. Dnes jsou i na netě.
No ale chlubíš se tady jak jsi informován, a jaké máš známosti a zkušenosti. Mohl bys mi prosím tedy nějaké informace poskytnout.
---------------------------
Jedna ze života k lepšímu Zde v Tesle Vrchlabí vyráběli jak známo Elektronky a posleze zobrazovače, Takhle příhoda je od zaměstnace který tam dlouhé roky pracoval. Vyráběli elektronky pak vyšší místa rozhodli o přesunu do Polskeho závodu. Tam je vesele soudruzi z PLR montovali asi půl roku . Mezitím byly veškeré stroje přesunuty technologie přestavěna a Vrchlabí se přeorientovalo na jiný sortiment. jenže jak už to tak bývá kdo chce od poláků kvalitu nedostane nic. Najednou bylo vše přesunuto zpět do Vrchlabí a všechno se zaběhlo do starých koleji. Výroba se rozběhla zpět a pokračovala až do roku 1983 Kdy se podařilo přitáhnout odkudsi jetou linku na výrobu LED ...