Nemáte někdo tip na zašlý dlaždice v koupelně přípravky na podlahu he ? To určitě nemáte někdo nějákej tip abych na tom nenechal ruce. Radši je nechám na stole v kutlochu
Zašlá dlažba v koupelně
Moderátor: Moderátoři
Zašlá dlažba v koupelně
Nemáte někdo tip na zašlý dlaždice v koupelně přípravky na podlahu he ? To určitě nemáte někdo nějákej tip abych na tom nenechal ruce. Radši je nechám na stole v kutlochu
Jestli můžu poradit tak ten sajrajt používej s rozmyslem. Fixinela je poměrně silný roztok kys. fosforečné. Sice krásně čistí ale jednak vyžere spárování a jednak nadělá v povrchu mikroskopické ďolíky, které se samozřejmě zanáší špínou o to víc.
Na zašlý kachličky je velmi dobrý čistič čpavková voda. Nemíchat se Savem, protože je v něm chlor.
Teda ne že bych byl takovej domácí kutil ale v "rajonu" mám firmu s vykachlíčkovanou akumulátorovnou a v popisu práce máme jednou ročně úklid a nějak jsem se dopracoval ke zjištění, že je lepší to udělat jednou ročně pořádně než poslouchat každý měsíc jakej je tam bordel.
- Přílohy
-
istič spár.jpg- (16.02 KiB) Staženo 224 x
http://www.bono-naradi.cz/bosch-pmf-180-e-1052.html
fifiju píše:... s těma barevnýma se jednak blbě dělá,jsou mnohem dražší,a do roka jsou stejně šedé-ale ne všude,což mnohdy vypadá opravdu hnusně)
Musíte používat kvalitní spárovačku. Ta lepší, která dělá efekt omyvatelného povrchu, ale stojí třeba 700 Kč za pytlík. Všude jsem spároval v barvě vhodné k obkladu/dlažbě, a žádný problém. Bílá/šedá je fádní, bílá se špiní a má to každý. Nechci.