Publikování příspěvků

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Cust

#16 Příspěvek od Cust »

Andreo, já jsem psal, že články by měly být recenzované a ta recenze by se měla svěřit "duchaplnému" člověku.
Jestli vás s tím seru, zapomenu na toto vlákno/nápad.

EDIT: ještě, že tě mám! :)
Naposledy upravil(a) Cust dne 15 úno 2012, 15:46, celkem upraveno 1 x.
Andrea

#17 Příspěvek od Andrea »

No přes ducha jseš tu ty, ne? Ale tu češtinu si radši nech někým opravit, zase tam máš hrubku. :roll:
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Habesan »

Cust píše:články by měly

Můžeš se ujmout funkce Editora, a já si můžu dát závazek, že do konce tohoto roku sesmolím ten článek o JPEG, co jsem ho chtěl napsat před pěti lety...
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Jenda_KL
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jenda_KL »

K vyhledávání:
vyhledávač určitě funguje, jenže lépe by fungoval kdyby uměl třídit výsledky.
Jak to udělat to netuším, o analýze indexů nic nevím.
Třeba bývalý vyhledávač Vivisomo.com výsledky uměl setřídit do více kategorií.
Fungovalo to relativně dobře, hlavně tam byla kategorie Products a Shop ve kterých bylo spolehlivě nasypáno 80% výsledků, které uživatele "našeho typu" nezajímají.
Cust

#20 Příspěvek od Cust »

Tak asi ne, že?
mtajovsky

#21 Příspěvek od mtajovsky »

Možná to chápu trochu jinak než ostatní. Tohle by nemělo mít funkci nebo nahrazovat funkci vyhledávače. Do vyhledávače jde někdo s konkrétním a úzce vymezeným dotazem. Problém s dotazy na fóru je ale často ten, že tazatel si dá nějaké chybné premisy nebo zvolí chybný přístup k věci a pak se ptá na konkrétní detaily, jak to realizovat. Až z pozdější diskuse vyplyne co vlastně chtěl, a že na to jde od začátku špatně.

A tohle by, podle mě, měl být hlavní účel nějakého místního bulletinu. Dát začínající bastlířské komunitě obecnější rady, jak se vypořádat s různými otázkami v amatérské praxi s přihlédnutím k současné amatérsky dostupné technologii.

Kromě toho by mohl i obsahovat i například zajímavé novinky v amatérsky dostupných a uchopitelných součástkách s příkladem, jak to někdo úspěšně použil.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“