Vyhraný I-pod
Moderátor: Moderátoři
Vyhraný I-pod
Darmo jej vravím, že ak som sa registroval, mali by poznať moju e-mail adresu, nedá si povedať. Už som jej aj vynadal a poslal do ...., je vytrvalá a rozpráva veľmi presvedčivo. Hovorí so zjavne ruským prízvukom - rúkol som na ňu po rusky, nech použije svoj rodnýjazyk, ale ona vraj po rusky nevie!?!?.
Máte niekto podobné skúsenosti?
jandu píše: e-mail adresu pošlem svoje osobné údaje a číslo účtu, pretože mi pošlú namiesto vecenej výhry finančnú protihodnotu.
Ano, najlepsie je to razantne ukoncit.
Ale ak mas cas, tak mozes sa jej opytat, kde sidlia, ze si to prides vyzdvihnut osobne. A nezabudni dodat, "super buduci tyzden mam cestu okolo."
Alebo "Moment, chvilku pockajte, nech si zapnem nahravanie. Co som vyhral? Ako sa volate? Aka firma? .... "
Alebo " Odkial mate toto cislo? Ja ho mam utajene a nidy ho nikomu nedavam."
Fantazii sa medze nekladu.
Ide mi iba o to, že ako presvedčivé vie byť také konanie a ako dokážu dôverčivého človeka nalákať na podvodné konanie! Bez mrhnutia sa preniesla ponad hrubé odmietnutie, vyrovnane a sebaisto pokračuje a v prípade zloženie znova a znova - s odstupom istého času sa pokúša.
Divil som sa pri správach v TV o ľuďoch, ktorí naleteli. Už sa nedivím, dokážu byť naozaj presvedčiví.
Teraz ma odkázala na www.sk.yormobile.com, kde si vraj môžem overiť svoju registráciu a podmienky novej súťaže. Ja som vraj výhercom za rok 2011.
Počkám, ak sa ozve znova, poviem, že údaje som poslal na udanú e-adresu, ale vrátili sa mi nedoručené - nech mi dá inú.
- Philip_Fry
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Philip_Fry
Ale synátor mi dáva radu - dať im adresu na poštový úrad s menom príjemcu - nech to pošlú na meno a vyzdvihneme si to.
Uvidím, či a kedy zavolá.
Edit.: len aby to nebola albánska mafia!