Sháním obrazec DPS k zesilovači

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mc-vlada

Sháním obrazec DPS k zesilovači

#1 Příspěvek od mc-vlada »

Zdravím všechny přítomné. Sháním DPS k tomuto zesilovači http://img512.imageshack.us/img512/6935/svmnu0.jpg
neboť nemám takové zkušenosti, abych se do toho pustil, resp abych se nedopustil zásadních chyb, nějak bych to samozřejmě namaloval. Autora jsem zkoušel oslovit, ale zatím jsem se nedočkal odpovědi. Ctěl bych si tento zesilovač postavit jako nástrojový, rozhodl jsem se pro něj, protože je odzkoušený v muzikantském provozu a navíc člověkem kterému věřím a proto nechci stavět jiný. Pokud by někdo obrazec DPS měl moc prosím, na diskusích jsem se dočetl, že už ho někomu posílal, tak kdyby náhodou někdo, tak moc prosím.
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Mám zato , že vyšlo tak před 15-20 lety v modrém amáru , stejná koncepce vzhledem k napnap , tehdy s KD6XX . Byly tam i plošňáky .
taz

#3 Příspěvek od taz »

Napiš Betaronovi na audioweb , SVMbass je jeho značka. Je to velice vstříčný člověk, pochybuju že by tě ignoroval....
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od FRANSIMOR »

Pošly mne meila-to amáro ti pošlu v pdf .
mc-vlada

#5 Příspěvek od mc-vlada »

Jo děkuju za rady, já zkoušel Betarona tady, skusím ho tedy ještě na audiowebu.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“