Výber zosilňovača pre YAMAHA NS-777

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Risho1990

Výber zosilňovača pre YAMAHA NS-777

#1 Příspěvek od Risho1990 »

Potreboval by som poradiť chcel by som si kúpiť moje prvé take menšie hifi a mám vybraté reproduktory YAMAHA NS-777 čo je moja cenová kategória.
Kúpim iba tieto dva stlpy a ešte ku tomu subwoofer nič iné. Našiel som odporúčania aby som nekupoval a-v receiver ale stereo zosilnovač keď chcem stereo. A ja sa neviem rozhodnúť a už vôbec nemám predstavu aký výkon by mal mať ten receiver alebo zosík pre tieto reproduktory. Teda po akých vykonných sa mám poobzerať ďakujem za rady.
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

A nač u těchto beden potřebuješ subwoofer? Vždyť to uhrají i bez něj a lépe, než by mnohý subík zvládl!
Jinak ty bedny můžeš živit obecně jakýmkoli dobrým zesilovačem o výkonu menším, než 100W RMS. Záleží na velikosti a vlastnostech poslechového prostoru. Asi nic nezkazíš zesilovačem 2x30W až 2x50W.

Nehledě k tomu, že stereofonní zesilovač má jen dva kanály. Na subwoofer bys potřeboval třetí....
Risho1990

#3 Příspěvek od Risho1990 »

to či ho kúpim uvidím keď ich budem doma a počuť ich lebo niekde som čítal nejaku recenziu že maju slabe basy ale to uvidim až potom
pozeral som niečo taketo YAMAHA R-S500 http://zesilovace.heureka.cz/yamaha-r-s500/ len som nevedel či to bude dosť silne ked som poreral niektory mali receivery aj 7X150 preto som mal s tom hokej
DELONG

#4 Příspěvek od DELONG »

Odporúčal by som ti tu YAMAHU R-S500 nekupovať :!: . Radšej si kúp poriadny zosilovač zo stabilným trafom. I keď tie reprá nie sú bohviečo ale s poriadným zosíkom to zahrá určite lepšie :lol: . A nezabudni že tie NS-777 majú 6 Ohm impedanciu :lol: . Skús sa ešte informovať tu http://hifi.slovanet.sk/bb/index.php :wink: .
Odpovědět

Zpět na „Poradna“