Facebook záhada.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Facebook záhada.
Uz som opravil toto v texte ,lebo to bolo zle:Ja asi musim v google chrome (nie v opere)prepacte.
- tiktak1953
Ale, upřímně řečeno, Jáno, tentokrát jsi to napsal tak, že také těžko hádám, o čem to tu píšeš.
Ale to může být tím, že nejsem registrovaný na žádné sociální síti a neumím si představit, o čem je řeč (vím jen, že proto od té doby v některých diskusích pod články nevidím žádné diskusní příspěvky).
Možná máš jinak nastavené v prohlížeči, co se ti má zobrazovat - zkus http://www.centrum.sk/nastavenia , možná máš jiné nastavení v tej kníhe xichtov, nevím, neznám to, nejsem v ní.
Ale povinnost, mít profil na tej kníhe xichtov pro účast v diskusích, mi ušetřila dost času, který jsem dříve ztrácel vyjádřením názoru v diskusi, kterou stejně málokdo četl...
- tiktak1953
1.) napisal som na to aktualne prisevok, na mojom PC prehl.Opera.
2.) Bol som u kamosa, ktory presne na to iste tiez nieco napisal.
3.) Ked sme pozreli, u neho, co som ja napisal, tak on moje prispevky nema ani jeden.
4.) Pozrel som, co som pisal aj u mna na druhom PC v prehl.Google, ani tam nie su.
5.) V tomto mojom PC co som ich pisal, su teda len v prehl.Opera, ale v Google chrome nie.
6.) V google musim asi nieco vymazat, lebo sa nemozem ani prihlasit (na to ma aj upozornila hlaska co robit ked sa nemozem prihlasit), to som trochu tiez naznacil a toto si nevsimajte.
Keby ste sa zamerali na body 1-5. Vdaka.
Ozaj: neběží v takových diskusích dvě různá vlákna, jedno volně přístupné, ale druhé je na FB, takže nepřihlášený ho nevidí?
- tomasjedno
- tiktak1953
P.S. zopakujem: obydvaja sme prihlaseny,kazdy mame svoje moznost si pozriet v o svojom PC.ALE:On nema moje prispevky ,nevidi ich,a ja jeho mam vydim co napisal.Este to treba inac.Napisal som zrozumitelne ze moje v GOOGLE tiez nevidim, aby ste sa tym netrapili.Viac sa to uz ani neda napisat.Mam dost rokov,problemov na to ,aby ste mi neposielali rozne susienky,...,DAKUJEM
- tiktak1953
Ja som vase cital az ked som svoj odoslal.
O chvilu idem kamosovi ,nieco chce, tak tu neaky cas nebudem.
- tiktak1953