dotazy xy

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kokun

#16 Příspěvek od kokun »

Hill píše:Přiznám se, ani jsem si toho dřív nevšiml, že to jednou přebarví a jednou ne, mě spíš to zvýraznění nalezeného slova ruší, tak ho normálně ignoruji...

Ruší (písmo je hůře, na modrém podkladu, čitelné), ale zase se v dlouhém vlákně patřičný příspěvek rychleji najde.
No a když je nebarevný, tak je "nečitelný" (nebije do očí) :cry:

Andrea píše:Ale zvýrazní, písmo je oranžové, ale v seznamu nalezených vláken musíš kliknout na název vlákna a procházet ho od začátku. Když klikneš na číslo stránky u vícestránkových vláken, tak se hledané slovo nezvýrazní.

Anrejko máš pravdu - je to tak, jak píšeš (i písmo je oranžové - já jsem to trošku popletl) :oops:
Ale je to i tak, jak píše Hill - nezabarví se klíč. slovo s diakritikou (mám dojem, že dříve na tom nezáleželo - diakritika-nediakritika, zvýraznilo se jakékoliv klíč. slovo).
Honza - kokúň
Administrátor

#17 Příspěvek od Hill »

Koukali jsme na to se Zdeňkem, ale asi tě nepotěším: každá verze engine má nějakou chybu. Funkce highlight v této verzi si neví rady s kódováním diakritiky a přimět ji ke korektní funkci se nepodařilo.
Uznej ale, že nesršíme právě radostí z představy přechodu na jiný engine jen kvůli tomu, když to ostatní chodí...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

kokun píše:Ruší (písmo je hůře, na modrém podkladu, čitelné), ale zase se v dlouhém vlákně patřičný příspěvek rychleji najde.

CTRL+F - malá snaha navíc a všechno jde. 8-)
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od ZdenekHQ »

jandu píše:Pred prechodom na tento server keď som do vyhľadávača zapísal výraz, a po vyhľadaní som stlačil tlačítko "späť", ten výraz sa tam objavil snova. Teraz pri návrate je pole pre výraz prázdne (výraz sa vymaže).

To je nějaká zrada v prohlížeči v souvislosti se zabezpečením cookies - normálně to funguje.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“