Ono se i proklikat do správné knihovny chce trochu cviku , vytvoření i uložení nového znaku taky není zrovna intuitivní . Musíš tomu nějakou hoďku věnovat . Já jsem se již naučil a tak používám namísto eagle , kterého narozdíl neznám .... Ono se tam i ukládá pod různými druhy souborů , to jen ode mne PC laika . A i když používám relativně často , tak občas tápu , ve kterém chlívku znak je ....
Prokliknu se do knihovny proficadu v Dokumentech, konkrétně jističe. V tomto souboru jsou, pokud je rozkliknu, zobrazí se normal v PFC. Ale v nabídce při práci v PFC nejsou. Jestli to má takto být, ať se bodnou..
Pokud se ti neobjeví v seznamu vložení součástky , tak jsi nedal do správné knihovny . Víc ti pomoci nemohu . Já si to vždycky obnovím mezi ušima tak , že udělám jako úpravu součástky a dám uložit a tím najdu správný chlívek .
Tak už to tak nějak chápu. Stažené, ale i vytvořené znaky se uloží jinam. Existují dvě knihovny. Asi pomsta, že je zdarma. Jinak elektro značky děs, musel jsem dělat nové. Jde to ale dobře, naštěstí..