FERGUSON Ariva 200, přeskupení programů

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

FERGUSON Ariva 200, přeskupení programů

#1 Příspěvek od mi-ro »

Naladil jsem u Arivy Astru 3A a nyní potřebuji programy srovnat. V menu jsem vyřadil LNC mod ale podle manuálu nelze programy přesunout. Lze vybrat polžku PŘESUN, označit program, vybrat pozici ale tím to končí. Žádnou funkcí to nelze uskutečnit. Někdy se mě po té ještě zeptá, zda má uložit změny ale stejně to neudělá. U Arivy se většina úkonů potvrzuje tlačítkem EXIT. Ale ani to nepomůže. Lze to vůbec? Nebo je nutné vytvořit nějakou oblíbenou skupinu? a nebo to může být i závada? dík za rady.
..to bude jen ňákej odpůrek
pepik9

#2 Příspěvek od pepik9 »

emo53

#3 Příspěvek od emo53 »

Niekedy sa stane, že ak sa nedá niečo urobiť, vypnem prijímač zo siete a opätovne zapnem. Vyskúšal by som i túto možnosť.
mi-ro

#4 Příspěvek od mi-ro »

Děkuji za manuál, ten už jsem taky někde stahnul, potupuji přesně podle str.34-editace TVkanálů-žluté tlačítko pro přesun-výběr programu-OK (objeví se šipky nahoru nebo dolů)-přesunu na jinou pozici-potvrzení OK ani EXIT nic nezmění. Přístroj jsem nejen vypnul a zapnul ale i dal tovární nastavení a znovu naladil. Může být poškozený SW?
chvalina2

#5 Příspěvek od chvalina2 »

v manualu to máš napsaný dáš pohyb označíš....dáš pohyb ..a nastavíš místo kde to chceš a dáš ok...pak exit...zeptá se zda uložit dáš ok :lol:
bobo99
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bobo99 »

Nejlepší je to udělat v PC programem SetEditHD100,myslíš poškozený FW?Ani nepíšeš jakej máš,zda s patchem,nebo čistej,já používám v2. 08B4p a vše jede jak po másle
mi-ro

#7 Příspěvek od mi-ro »

No to je právě ten prů.er, naladil jsem už stovky krámů, tady to dělám přesně podle manuálu, jenže program se prostě NEPŘESUNE!! Výběr-přesun(dvě šipky) posun, OK-Exit, myslíte to vážně-OK. A nic. je to stále stejné!! Možná to jde v PC ale pomocí DO ne!
chvalina2

#8 Příspěvek od chvalina2 »

jak to označíš tak dáš přesun....napíše ti to označ kam to chceš přemístit dáš ok ...majedeš na místo kam to chceš přesunout dáš ok a exit napíše ti to uložit dáš ok .. ať se daří
surfar

#9 Příspěvek od surfar »

a co takhle znova žlutý tl. !!! :wink:
Líp už bylo! :-)
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “