IPTV set-top box CMS 1080

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
fakir23

#16 Příspěvek od fakir23 »

Pro "bezne" prehravani by mohlo stacit poskladat konfiguraci popsanou zde http://www.tvover.net/2006/11/28/How+To+Build+Your+Own+IPTVVoD+System.aspx
Zkusil jste to jiz nekdo?
Udelat si nejake vlastni stranky pro navigaci a v advanced menu potom prepsat URL vychozi stranky...

Jenom takova uvaha. I kdyby nekdo sehnal spravne SDK aby se clovek dostal k tomu dekodovacimu enginu (samotny CPU core na to nema vykon) tak snazit se napsat kompletne novy SW pro media center a nebo portovat nejaky existujici asi nema smysl (moc prace). Takze asi spis zkusit vyuzit co to umi takto.
walkerd

#17 Příspěvek od walkerd »

Tak mě jenom napadlo, jestli někdo nemá zkušenosti s programem GEEXBOX, je to linuxová distribuce multimedia centra.

Vzhledem k tomu že se jedná o open souce , je na stránkách programu možnost stažení zdrojů.Součástí je i jednoduchý konfigurátor kde si člověk může sestavit v podstatě centrum na míru.

Geexbox je součástí projektu Open Bricks který podporuje i procesory MIPs.
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

GeeXbox pouzivam, ale na "normalnom" x86 PC.
Sweed

#19 Příspěvek od Sweed »

Zdravím, právě jsem zakoupil výše zmíněný přístroj a mám trochu problém s jeho uvedením do provozu.
Při připojení na TV přes SCART se nic nezobrazuje, na zařízení jen svítí červená LED a bliká odrá LED. Při připojení k PC přes LAN konektor si ani nevezme IP adresu. Neví někdo co s tím? Díky
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “