Kamera do auta (černá skříňka)
Moderátor: Moderátoři
- camel1cz
- Kontaktovat uživatele:
Kamera do auta (černá skříňka)
protože dost najezdím a na silnici sem viděl už docela dost - rád bych si pořídil nějakou formu palubní kamery, která by zaznamenávala provoz a případně poskytla podpůrný materiál pro nějaké dohady s piráty...
Máte někdo nějaká doporučení? Jak to řešíte? ...líbilo by se mi něco dobře zabudovaného do octavky II a za dobrou cenu (to asi hodně záleží na rozlišení a kvalitě kamery)... pak tedy minimum použitelné.
Díky moc!
- camel1cz
- Kontaktovat uživatele:
ok1xgi píše:Ty kamery se stejně přicvakávaj na přední sklo, takže na autě nezáleží.
No... když bude dobře uložená, nemusí se uklízet a nebude to lákadlo pro zloděje. Viděl sem kamery připojené ke střednímu zpětnému zrcátku. Mířil sem na nějakou "ověřenou" konstrukci...
ok1xgi píše:Je to všechno o penězích. Cheš to s GPS? Nebo bez?
GPS mi příjde zbytečné - takže ekonomická varianta bez.
EKKAR píše:Zkus pohledat - Ujo Google...
Jasně, jasně... jen se ptám
Připomínám, že i tato kamera už se bude vyskytovat v akcích, protože už není posledním modelem.
- Generalsound
- Kontaktovat uživatele:
http://www.avtechnic.cz/index.php?route ... uct_id=869
Já mám zkušenost s Carcamone II., zapisuje po 15 minutách v avi.
Je to dost nepolehlivé, občas tam kus záznamu chybí, při přechodu z jedné čtvrthodiny na druhou nebo poslední kus jízdy. Při rozlišení 640/480 není k přečtení číslo auta ani ksicht. Je to tak na to, ukázat žes nevjel z vedlejší nebo do protisměru.
640/480 je opravdu k nicemu, tahle ma pomerne slusny obraz (viz youtube) a hlavne je jako jedna z velice mala pomerne nenapadna. Nechtel bych mit na prednim skle povesene nejake monstrum jak to obcas vidim.
Všetko závisí od colnice, či sa im zásielka zdá lacná alebo nie a podľa váhy.
Zkrátka, pokud jezdíte často, neskrblil bych nějakých 1500 Kč za lepší model, při kolizi vám to pak může ušetřit třeba 100x více.
Myslim ze nic lepsiho se od tech kamer cekat neda.
A hlavne mi nevisi na celnim skle takove monstrum jako ta z DX co nalinkoval Nika.