Sháním schéma CMP-UPS650VA

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Sháním schéma CMP-UPS650VA

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . CMP-UPS650VA sháním schema , dostal jsem darem a chtěl bych předělat na záložní zdroj . Alespoń výřez pro zapojení větráku při přepnutí na aku , děkuji .
Vogon

#2 Příspěvek od Vogon »

Jestli se ti povede sehnat schéma tak dej vědět. Pokud vím, tak od tohoto přístroje nemá schéma ani výrobce.
Akorát nerozumím tomu, že to chceš předělat na záložní zdroj. On to je záložní zdroj. Nebo ne?
A pokud vím tenhle typ větrák nemá.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

No však právě , větrák tam dodělávám , mělo by být na teplovodní čerpadlo s autoaku . Větrák jsem tam nabastlil do boku místo baterie . Inu nic , musím snímat bzučák a tím to spínat , to víš , není času nazbyt .
Vogon

#4 Příspěvek od Vogon »

Bzučákem to samozřejmě spínat lze ale jednodušší je vymontovat ze starého pc zdroje teplotní regulaci a připojit ventilátor přímo k dobíjecímu napětí. Pokud lze nastavit regulaci od nuly tím líp.
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

No já se držím staré osvědčené praktiky , větrák běží od začátku provozu , ne až letí teplota . :D
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“