Notebook HP Compaq nx9020
Moderátor: Moderátoři
Notebook HP Compaq nx9020
Nevíte někdo, čím by to mohlo být, HDD, RAM, Motherboard, případě je nějáký program čím tyto komponenty prověřit. Co mám dělat dál? Mám tam znovu instalovat Wokna?
Jinak počítač má 1300Mhz procesor, 512ram, hdd 40gb, myslím, že by to takovéto programy mělo utáhnout. Vzpomínám si, že jsem XP provozoval i v PC co mělo 400Mhz procesor, a taky se to dalo používat..
Jinak to zbrždění bylo furt, i když jsem to zapl, nechal půl hodky načíst, a dělalo to stejně...
Jirka
- Přílohy
-
2012-03-03-028.jpg- (235.41 KiB) Staženo 147 x
Oprava je docela legrační proces a popsán je třeba
tady.
O tu knihovnu nijak nejde to se prostě občas stane ale pokud máš nějak poškozený i ten kernel domnívám se že máš vadný disk a poškození jádra vzniklo při neúspěšném pokusu o zápis.
Jirka
To ťi nepovím. Osobně používám desktopy, a s ntb co se týče hardwaru nemám zkušenosti žádné. Je to HDD který má asi 40Gb, (v systému ukazuje 37,2Gb).V systému se hlásí jako HITACHI_DK23FA-40. Osobně jsem ho však venku neměl. Pro zajmavost, kolik by takový HDD stál, ten nejmenší a nejlevnější co se prodává, který by tam pasoval ,,mechanicky" (protože na výrobci mi nikterak nezáleží). Nevím, jak to vyhledat, protože nevím, jak se značí ten typ propojení?
Patří tam úplně normálnídva a půl palcový (2,5") IDE dísk.
- Philip_Fry