Indukční deska Eurotech Stella 4IN, kód E4

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sr71

Indukční deska Eurotech Stella 4IN, kód E4

#1 Příspěvek od sr71 »

nemáte někdo k dispozici seznam chybových kódů pro varné desky Eurotech?, jedná se o model Stella 4IN, a u jedné ze čtyř varných míst po zapnutí bliká kód E4, závada se projevuje jen někdy - v některých případech funguje celá deska normálně
ohryzek36

#2 Příspěvek od ohryzek36 »

Sice tuto desku neznám (a nemám chybové kódy), ale u podobných desek se ukazují podobné chybové kódy při vadných tepelných snímačích (nebo špatném připojení a pod.) - já tomu sice moc nerozumím (tyhle moudra beru z několika servismanuálů, co mám k dispozici), ale dle mého by se mělo teoreticky (když háže chybu jenom jedna varná zóna) dát dopídit přehazováním komponentů mezi výstupy elektroniky - tak se snad ukáže, co je špatné :wink: .
sr71

#3 Příspěvek od sr71 »

U této desky je to řešené tak že každá "plotýnka" má svoji elektroniku (obvykle co jsem viděl tak byla elektronika zvlášť a "plotýnka obsahovala pouze cívky + asi nějaký termistor), na první pohled jsem ani nepřišel na to jak se k té elektronice v "plotýnce" dostat. Pak je tam ještě ovládací deska s dotykovými spínači a displeji a ta je s plotýnkami propojena nějakou, asi I2C sběrnicí
zamecnik123

#4 Příspěvek od zamecnik123 »

Podařilo se Vám, prosím, závadu odstranit. Řeším úplně ten samý problém na zadní velké plotýnce už od července 2011. V současné době mám varnou desku u opravce, ale zatím nepomohl ani autorizovaný servisní zástupce.
Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“