Grundig ST70-670 TOP, chassis CUC5361

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Duvsan

#61 Příspěvek od Duvsan »

Paplal som sa s tým štyri odpoludnia (keby som vedel, čo ma čaká, objednám, čo doň patrí a čakám naň; ale je to skúsenosť). Monoskop je dobrý, nastavoval som to podľa neho, ten nerieš. Potenciálne by to ešte chcelo hry s RC pre zdvihnutie detailov (NTSC kvôli môjmu odporu k "blikaniu" a-la 50Hz prekladanie a 66cm uhlopriečka), ďalej úprava zdroja optočlenom kvôli stabilite obrazu (pri zmenách záťaže trochu pláva). Ale prvý problém je s DO. Ak sú dostupné kódy, pomohly by. Vyblikal by som ich cez RS232 alebo cez LPT port.
Ak nie, môžem kúpiť toto, alebo musím toto? A je to zhruba to isté, ako toto, alebo je v nich "zaujímavý" rozdiel? Dík
Burajko

#62 Příspěvek od Burajko »

To urcite ti zeriem,ze poduska je dobra,daj sem tu fotku a neodbacaj od temy.S tym vyblikavanim a RS 232 si dost mimo.
Už druhý krát strihám a furt je to krátke
Duvsan

#63 Příspěvek od Duvsan »

Čo sa ti nezdá? MOSFET, vhny z C548 (vertikál) oddelené kondenzátorom, v sérii zatlmovací odpor a ku hradlu. Prac. bod trandu nastavený dvomi odpormi, korekcia lichobežníka vyriešená kondom s odporom v sérii pripojené ako prídavná záťaž hradla a je to. Neveríš - never. TV je odložená, mám na placi iné veci. Keď ho vrátim na stôl, možno dám tú fotku.
Duvsan

#64 Příspěvek od Duvsan »

Po tom, čo som odoslal príspevok, som si spomenul, že to odfotené mám. Lenže ntb a telefón odmietli spolupracovať a nepodarilo sa mi to rozchodiť. Tak som vybral kartu, ale potom som si uvedomil, že čítačku mám u sestry a tá spala. A dnes som sa k tomu pravda nedostal.
Tak prikladám to foto. Je to pracovný záber. Potom som to ešte doladil. Súdkovitosť robí ten foťák (telefón). Dodatočne som to ešte musel zmenšiť, viac som s tým nerobil. To moaré vzniklo jaksi pri kompresii.
A teraz tvrď, že tá fotka nie je autentická. Že.
Ak chceš, môžem i nakresliť schému toho výmyslu.
Přílohy
Monoskop.jpg
(53.58 KiB) Staženo 81 x
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“