BENQ FP93G X plus, zapnutie monitora
Moderátor: Moderátoři
BENQ FP93G X plus, zapnutie monitora
Mam ho uz zhruba 6 rokov, doteraz nebol ziadny problem. No v poslednom case zacina strajkovat pri nastartovani. Pri zapnuti sa rozsvieti nakratko, potom zacne preblikavat zelena dioda pod power tlacitkom a monitor zhasne. Nepomoze ani restart PC. Pri opakovanom zapnuti power tlacitka sa mi az na niekolky krat podari nastartovat monitor. Potom uz je vsetko v poriadku a monitor sa natrvalo rozvieti. Problem nastane vtedy, az ked restartujem PC. Po restartovani sa nie vzdy nakopne a ostane cierna obrazovka. Opat musim na niekolky pokus zapinat power tlacitko az sa znova rozvieti.
Skuste poradit oto skor ak mal niekto tento monitor co by mohlo odchadzat a ci sa da este opravit.
Ten monitor sa sprava tak, ze problem so zapnutim byva len pri prvom spusteni. Ked je uz dlhsie v prevadzke potom sa uz zapina/vypina hned na prvy pokus.
Este by som Vam ukazal obrazky dosky. Tych elitov tam je viac, preto by ste mi mohli poradit, ktore by mohli byt vadne. Uz na prvy pohlad sa zdaju byt, tie ktore som oznacil nafuknute. Ak ste uz niekto studovali schemu tohoto monitoru mohli by ste ma nasmerovat.
palo1129 píše:Ok vidim to hlavne na tie dva 1000 nF.
Ukončete to..
Nic dalšího se k tomu nedá napsat a cokoliv dalšího je zbytečné. Akorát tady zase přebalujete kdejakého trotla s vědomostmi 0. A bude-li se v tom pokračovat, skončí to v koši..