Nevie niekto kde by sa dali zohnať staršie ročníky amatérského rádia (staršie ako 1987) v elektronickej podobe. Za všetky odpoveďe vopred Ďakujem !
ARADIO
Moderátor: Moderátoři
číslo zásilky je: Uschovna455ecc136db2019
Casper_ka píše:mozte to este raz nikam hodit, uz to tam neni, dky
Ale kam ti to poslať má to 70MB ! poši aspoň email adresu ale neviem či sa mi to na mail podarí poslať skúsiť sa to dá . Alebo sa spýtaj Fidlu nech to dá ešte raz na tu stránku.
OTÁZKA PRE MODERATOROV ALEBO NIEKOHO KOMPETENTNEHO:
Odpovedane mas v ZPRAVACH PRE ADMINISTRATOROV
Raptor181
meno píše:Ale kam ti to poslať má to 70MB ! poši aspoň email adresu ale neviem či sa mi to na mail podarí poslať skúsiť sa to dá . Alebo sa spýtaj Fidlu nech to dá ešte raz na tu stránku.
Skus www.rapidshare.de
Skúsim to dať na tú uschovnu ak sa mi to podarí ! alebo napíš správu Fidlovy ten s nech to tam dá éšte raz
Napíš či môžeš tých 70MB vôbec stiahnuť nech sa s tým nepiplem zbytočne
Ale aj tak to je iba jedno číslo ! Tiež hľadám ostatné !
Ak by každý nascanoval aspoň jedno číslo aradia 86 a staršie tak by sme ho mohli mať všetci !!!
meno píše:Rapidshare je nanič už tu bolo pár odkazov na stiahnutie z rapidshare a podarilo sa mi stiahnuť sotva polovicu ! Buď tam ten súbor už nebol alebo mi doba stahovania naskočila okolo 1mesiac
To sa stava ak mas pomaly net alebo si pripojeny do velkej siete ,ktora vystupuje navonok pod jednou vonkajsou IP. Inak to chodi v pohode, mam overene mnohokrat.