Uschovna4565a05ee649a75
je to 11/86 ma 70MB
www.uschovna.cz
Miroja :
pomalý net nemám 1MB/s snáť stačí. A s rapidom niesom spokojný nemôžem sa tam nejak zorientovať ! a ani tam nič nájsť.
Moderátor: Moderátoři
meno píše:Rapidshare je nanič už tu bolo pár odkazov na stiahnutie z rapidshare a podarilo sa mi stiahnuť sotva polovicu ! Buď tam ten súbor už nebol alebo mi doba stahovania naskočila okolo 1mesiac
Skúsim to dať na tú uschovnu ak sa mi to podarí ! alebo napíš správu Fidlovy ten s nech to tam dá éšte raz
Napíš či môžeš tých 70MB vôbec stiahnuť nech sa s tým nepiplem zbytočne
Ale aj tak to je iba jedno číslo ! Tiež hľadám ostatné !
Ak by každý nascanoval aspoň jedno číslo aradia 86 a staršie tak by sme ho mohli mať všetci !!!
![]()
![]()
miroja píše:meno píše:Ale kam ti to poslať má to 70MB ! poši aspoň email adresu ale neviem či sa mi to na mail podarí poslať skúsiť sa to dá . Alebo sa spýtaj Fidlu nech to dá ešte raz na tu stránku.
Skus www.rapidshare.de
meno píše:A jak mám na tom rapidshare niečo nájsť ??? ?
Napríklad nejaké knižky , amará ,schémy... ?
???????????????????????????????????????????????
![]()
![]()
miroja píše:Chcel by som poprosit niekoho, co ma Amara na CD ci by mi poslal nasledovene subory: !cti_mne 1996.pdf, !cti_mne 2000.pdf, !cti_mne 2002.pdf , !cti_mne 2003.pdf, !cti_mne 2004.pdf, !cti_mne 2005.pdf . Mal som to rozne postahovane na PC a teraz si robim si kompletaciu, no a tieto veci mi z tychto rocnikov chybaju. Moja adresa: miroja(zavinac)post.sk Dik moc.