Bioimpedance - prenos, vzorkovani, modulace, AD
Moderátor: Moderátoři
Já už jsem přemýšlel o systému na principu videograbberu - analogově zesílené průběhy zachytávat, zkomprimovat a pak už by stačil přenos pomalejší.
Ale nepřidával jsem se, protože také očekávam vysvětlení, co že tak vysokofrekvenčního se v hrudním koši odehrává, aby tomu na přenos nestačily dostupné technologie.
- miroslavkovar
Vogon píše:Jestli on se šikula nepokouší o AMP Ten milijón je docela lákavý.
No Internetová stránka AMP je to pěkná, ale závěr je zcela jasný. Lékaři, především lékaři pracující v základním výzkumu se brání novým metodám diagnostiky, především proto, že výpovědní hodnota nových technologií musí být ověřena na velkém počtu vzorků, stejně, jak u léčiv. Je těžké sehnat tolik dobrovolníků a pojistit je. Pojišťovny to odmítají. Divili byste se, na čem všem se z medicíny tajně zkoumalo před Gorbačovem v SSSR. Po roce 1990 jsem měl možnost se seznámit s několika "zaručenými" novinkami, ale většinou zapadly do zapomnění. Přístroj MEIK ale znám a pomáhal jsem ho "dostat" přes mezinárodní normy do EU. I když je to už více než pět let, pořád je jeho používání provázeno nedůvěrou.
Princip je založen na metodách kvantové fyziky, zkoumá rozložení biochemických charakteristik krve, které koreluje s parametry krevního průtoku a systému enzymů, to vše s využitím nejnovějších poznatků kvantové fyziky.
To jsou totiž přesně stejné kvazitechnické kecy, jaké se vyskytují třeba u popisu šetřiče elektrické energie až o 30% a vysoušeče zdiva na dálku do 12m.
A ukázka toho, jak učené řeči , jsou-li mimo obor, ve kterém se člověk jakžtakž orientuje, mohou člověka zmást (má sklony uvěřit nebo alespoň váhá, jestli to nemůže být pravda).
Já v tom tedy vidím zatím podvod. Nalepené elektrody nebo čidla mohou snímat tak akorát odpor, teplotu, tlak ale nějak se mi nechce uvěřit řečem o kvantové fyzice. Aby 5 čidel poskytlo 117 ukazatelů o krvi(?).
Jestli ti doktoři, kteří umějí číst záznamy nejsou náhodou zapojeni do dotovaného "vzdělávacího" programu výrobce a prodejce.
Ono v CCCP se zkoumalo spousta věcí. Například kdysi vědci dostali za úkol sestavit přístroj, který měl na cizí planetě detekovat život. Pak ho zkusmo postavili na letní rozkvetlou louku a přístroj zjistil, že na planetě není život.
Jenže řeči o kosmickém, vojenském a vůbec přísně tajném výzkumu dodávají výrobku v očích většiny obyvatel zdání solidnosti.
EDIT:
Tady píšou o AMP a nic pěkného to není:
http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1333129278 Takže jsem měl víc věřit instinktu a selskému rozumu. Váhal jsem, chyba.
Osobně se zdráhám uvěřit nikoliv ohromujícímu počtu měření ale spíše jejich interpretaci. Změřit lze kde co a měření delta t jakékoliv hodnoty může být chutě vykládáno jako změření desítek ne-li stovek veličin v závislosti na délce měření a stejně tak lze tyto výsledky vynést do úžasně barevného grafu a tvrdit o něm, že jednoznačně potvrzuje rakovinu, zánět pobřišnice, horečku omladnic a ploché nohy.
Vždycky se najde trotl který padne na prdel a zaplatí co si šikovný intrepret požádá.
- miroslavkovar
A když už jsem se výše zmínil o tom, že se dříve (a snad i dnes) zkoumá všechno možné, tak se s vámi podělím o zkušenost, že jsem byl cca před pěti lety v Turecku postaven před požadavek posoudit pro EU zdravotnický přístroj, který vznikl v Rusku a "dokázal" snímat auru člověka a z této aury zjistit stav všech tělesných orgánů a i člověka samotného. Samozřejmě, že stav každého orgánu byl z tiskárny PC náležitě vyveden v barvách. Přístroj obsluhovala a výsledky komentovala ruská doktorka "kandidátka nauk", která z toho měla v Cařihradu docela pěkný byznys.
To je taky Laser v CD/DVD/Blu-Ray přehrávači a Flash-EEPROM všude možně...PavelFF píše:na metodách kvantové fyziky
Proč???miroslavkovar píše:k prsu ženy (u mužů to nefunguje!)
Kromě toho, že nejsou desítky let stimulovány příslušnými hormony a jsou menší, jsou u mužů mléčné žlázy konstrukčně stejné a také mohou mít rakovinu.
Prej se šíří Hoax, že při RTG mamografii dostane krk (štítná žláza) stejnou dávku, jakou by z přirozeného prostředí dostala během tří dnů.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)