Tetování

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
helios

#16 Příspěvek od helios »

Ja by som to tetovanie celkom nezavrhoval. Napríklad u dievčat nad zadkom to môže byť príjemným spestrením pri istých činnostiach... :D
Přílohy
Lower-Back-Tattoo-Girls1.jpg
(152.57 KiB) Staženo 79 x
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od workhard »

Až těm buchtám bude padesát, tak to bude vypadat dost komicky :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
helios

#18 Příspěvek od helios »

Keď im bude cez 50, asi ich to už trápiť nebude.
Jedna známa, už skoro pred dôchodkom mi raz povedala svoju životnú skúsenosť: "Žena po 50-ke skôr na ulici natrafí na teroristu, ako na milenca". :D
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Otkundes

#19 Příspěvek od Otkundes »

Ano, Helios má pravdu.Hlavním účelem úpravy zevnějšku u mládeže, ať již jde o oděv, účes, líčení nebo třeba tetování, je upoutat pozornost. Předvést se a vybrat si životního partnera, schopného v následujícich letech geneticky zajistit kvalitní potomstvo a péči o něj. Po splnění tohoto úkolu, již žádná z těch holek na fotce nebude řešit, jak se po letech změnila jejich postava, kvalita pokožky a jak vypadá "kérka" nad jejich zadkem. Nebo jste již viděli chodit po ulici babky v krátkém triku, kterým z kalhot proklatě nízko, lezou tanga?
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

S tangama lezoucíma vzadu přes vrch gatí asi ne, ale v krátkým triku nad pupík a s kérkama na nejrůznějších místech není problém potkat "skorobabičky" až "zcelababičky" ve věkové skupině 50 až 60 let - ony na to nevypadají, ale stačí vědět, že to jsou matky spolužáků našich mladších sourozenců a hnedle odhadneme, kolik mají "odmazaných čárek z účtenky"...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
mirosne

#21 Příspěvek od mirosne »

Yarda1 píše:Myslím, že tohle upozorňování je zbytečné

Máš pravdu.Len aby nedopadol ako môj kamarát,ktorý si dal vytetovať na chrbát západ slnka a zo "somariny" mu tam vytetovali krásny ZETOR CRYSTAL. :lol:
Pozdravujem Vás, Miro.
kokun

#22 Příspěvek od kokun »

:lol: :lol: :lol:
To by mohl ještě požadovat odměnu (dividendy, či rentu?), coby "chodící reklama" :roll:
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od otakarv »

Otkundes píše: Po splnění tohoto úkolu, již žádná z těch holek na fotce nebude řešit, jak se po letech změnila jejich postava, kvalita pokožky a jak vypadá "kérka" nad jejich zadkem. Nebo jste již viděli chodit po ulici babky v krátkém triku, kterým z kalhot proklatě nízko, lezou tanga?

By ses sakramentsky divil,jaké jsou v dnešní době ženské třebas ve věkové hranici 50-60 i více let(samosebou né všechny,čest výjimkám).Ono když taková ženská celý život s prominutím hovno dělala,je zachovalá,nezedřená jak "borůvka",tak potom neví roupama co dělat a vymýšlí kokotiny a "svrbí" jí kde co :roll: .
Hill
Administrátor

#24 Příspěvek od Hill »

EKKAR píše:...s kérkama na nejrůznějších místech není problém potkat "skorobabičky" až "zcelababičky" ve věkové skupině 50 až 60 let...

Stačí na plovárně či na pláži, nemusí to být zrovna na ulici, kde by jejich odhalený pupík mohl působit poněkud nepatřičně.
Ale jistě jsou místa na těle, kde je lépe kérku vynechat, zejména tedy ta, která s věkem mění tvar. Představte si takového indiána vytetovaného na jednom z ňadýrek mladé holky - a představte si, jak se mu po 10-20 letech protáhne obličej...
Hydrawerk

#25 Příspěvek od Hydrawerk »

Některé tetování je slušivé.
EKKAR

#26 Příspěvek od EKKAR »

No zrovna v případě této "hvězdy" si dovolím tvrdit, že velikost a nápadnost tetování je naprosto přesně nepřímo úměrná čtverci hodnoty IQ dosahovaného daným individuem...
(pro ty míň chápavý = čím větší hňup, tím větší & nápadnější kérka...)
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
piitr
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od piitr »

Možná jsem staromódní, ale mně se ani na těch ženských to tetování nelíbí. A nejde jen o to, že to beru jako známku blbství. I když si tohle odmyslím, tak mi to prostě přijde ošklivé. Nemá to hezkou barvu (ani ta barevná). Ruší to křivky těla. Bez tetování je ta ženská přece hezčí.
p32

#28 Příspěvek od p32 »

Podle mě je tetování prostě náznak sníženého IQ. Jsem osobně rád, že jsem v IQ měl dost velké rezervy a nedal se v mládí poznamenat tetováním. :wink:
U ženských není třeba ani diskutovat o jejich potřebě tetování a kam si to dají. U chlapů se už diskutovat dá - čím menší péro, tím větší auto apod. A zrovna jak u aut jsou vyjimky s velikostí, tak to bude i s vlastním zdobením chlapů. Účesu se zbaví dost rychle, tetování se musí hodně dlouho zdůvodňovat než pochopí, co mu vlastně chybělo a dosud možná ještě chybí.
Samozřejmě se možná pletu, ale kdo se nechá v padesáti nebo šedesáti tetovat kromě těch kriminálníků či blbců ? No a když to nemá v těch letech smysl, tak proč by to mělo mít v mladých letech, když se na to chytne jen protistrana s omezeným IQ ? Na takovou protistranu přece stačí i malování fixkou. :lol:
mirosne

#29 Příspěvek od mirosne »

piitr plne súhlasím z Tebou.Ja neuznávam ani piercing,či ako sa to volá.Pripadá mi to ako bradavica,ktorú určite nikto nechce nosiť na tele.doma som to razante zatrhol mojej dcére.No nebola tým veľmi nadšená,ale rešpektuje ma a tvrdí,že som starý. :lol:
Pozdravujem Vás, Miro.
hafca

#30 Příspěvek od hafca »

Já bych to tak nehrotil, může být hůř... :lol:
Přílohy
Dcera mi představila zeťáka.jpg
(91.64 KiB) Staženo 141 x
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“