Nesmazatelný soubor o velikosti 0kB
Moderátor: Moderátoři
Nesmazatelný soubor o velikosti 0kB
>>>Forbidden: Kde se dá stáhnout ten Unlocker?
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Za ten rok, co ho mám jsem byl přímo donucenej ten Woknouz 7x přeinstalovat a hadrdisk 3x formátovat a když jsem psal do Microsoftu, že co to, tak mi arogantně odpověděli, že to je prej normální, že k tomu nepoužívám originální Microsoft software.
Tak teď jsem si objednal trochu jinej OS (budu si muset zase zvykat na něco jinýho
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
kdyz das widlousum pokoj tak jedou ok. ja je mam dva roky a v praci nam jedou na servru 5let bez preistalace. Mas na tom pocitaci administratorske prava? Jinak sem tam pouzivam slax abych se dostal pro data. Bootuje z CDrom a nezajimaji ho windowsacke pravametalgod píše:ScanDisk mě ještě nic nevyřešil a co se tejče toho viru: jmenuje se Windows.
Za ten rok, co ho mám jsem byl přímo donucenej ten Woknouz 7x přeinstalovat a hadrdisk 3x formátovat a když jsem psal do Microsoftu, že co to, tak mi arogantně odpověděli, že to je prej normální, že k tomu nepoužívám originální Microsoft software.
Tak teď jsem si objednal trochu jinej OS (budu si muset zase zvykat na něco jinýho, ale když jsem dokázal přesedlat z Workbenche 3.1 (Amiga) na Woknouze...).
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]