GM electronic, chybějící položka, zkušenosti?
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
GeorgeB píše:O zboží co není skladem nikdy žádná informace o termínu dodání. Prostě přijde balík bez zboží co není skladem, které časem dorazí.
To je takovej systém pro děti, co mají spoustu času, do profi přístupu to má velmi daleko. Nicméně já vždycky v objednávce na konci vyhážu všechno, co není skladem a prostě to vezmu jinde. Když nemají půlku věcí, zavřu eshop a jdu prostě jinam.
Na druhou stranu se snažím navrhovat nový věci podle sortimentu jednoho prodejce, abych to nemusel shánět po všech čertech.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Patrně jsem na black listu, protože jsem si před dvěma roky dovolil jim napsat, že je hezké, že zboží skladem dorazilo za 14 dní a ještě na jinou adresu.
Ale registrace je platná.
Mluvím o Praze.
Jinak u nich vybírám věci tak aby byly skladem a nejlíp vše na jedné pobočce, to kvůli možnému přeposílání. Když to jen trochu jde beru jinde, ale byli jediní, kdo měl všechno co jsem chtěl. Objednávat ve více obchodech při dnešních cenách dopravného je nereálné.
Další "dobrá" komunikace je, když chci do nevyřízený objednávky přidat položky. Napíšu mail, reakce žádná a věci do objednávky nepřidali. To se mi stalo 2x. Jinde s tím problém nemaj(třeba SOS). Poslední zkušenost je s vrácením zboží na prodejně bez udání důvodu(nákup přes net). Koupil jsem dremla, nelíbila se mi házivost vřetena, tak jsem jel do HK na pobbočku to vrátit bez udání důvodu. Ještě jsem se předem informoval telefonem v Praze jestli to můžu vrátit kdekoli na pobočce přestože to expedovala Praha. Přijel jsem do HK na prodejnu a jedna důležitá paní prodavačka mě poslala do háje, že musím do prahy. Pak že nemá tolik peněz v kase atd...Ještěže jsem měl poslední volaný číslo v mobilu co jsem volal do Prahy, tak jsem zavolal a děly se věci. Jedna paní vysvětlila týhle ochotný prodavačce, že to musí přijmout a najednou to šlo a peníze v kase byly...
V GME beru jen věci co jinde nemaj,takže tohle jednání musím přetrpět...