Nefunkční režim spánku win XP

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rezis

Nefunkční režim spánku win XP

#1 Příspěvek od rezis »

Zdravím všechny
mám tu takový menší problém.
Mám na svém notebooku WIN XP SP2. Kdysi byl problém při přechodu do režimu spánku - nedostatek volných prostředků APi to zalepila záplata od Microsoftu. Teď z ničeho nic sem tam napíše hlášku přechod do režimu spánku a je tuhý. Jde vypnout jedině natvrdo. Hledal jsme různě na netu a našel jedině, že to způsobuje nero jenže toho nemám. Navíc není to pravidelné. Většinou to jde.
Nemáte nějaké nápady? Přeinstalace je špatný nápad u jinak plně funkčního systému :cry:
Internet - metla lidstva
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Co jsem se zrovna s tímhle problémem natrápil. Přesně jak píšeš, psalo to něco ve smyslu "příprava na režim spánku" a tak to taky zůstalo, šlo to pak jedině vypnout. Nedělalo to pokaždé, ale dost často na to, abych režim spánku přestal používat. Můžou to způsobovat ovladače různýho HW, ale já zrovna na žádnej konkrétní nepřišel. Můžeš vyzkoušet odstřelovat nedůležitý procesy, před spánkem a testovat, jenže když se to neděje pokaždé, tak je to práce na hodně dlouho. Každopádně hodně štěstí při odhalování chyby.
rezis

#3 Příspěvek od rezis »

Tak to mám radost. V podstatě ani nevím kdy to začalo blbnout takže skoro bez šance. Na netu o tom taky nic není...
Internet - metla lidstva
helios

#4 Příspěvek od helios »

Ja som režim spánku celkom vypol. Po asi roku neúspešných bojov s týmto režimom som to vzdal...
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
p32

#5 Příspěvek od p32 »

Kdysi něco podobného u známého dělal nějaký vir. Možná je to podobné, tak bych doporučil projet NB např. přes security.symantec.com a něčím na spyware.
Jinak bych zkontroloval šetřič obrazovky (vypnul) znovu projel celé nastavení usínání NB (zapnul a pak po restartu vypnul) a srovnal registry a s jejich defragmentací.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“