skladování energie
Moderátor: Moderátoři
pajosek2 píše:A jak to souvisí s původním tématem? Mne zajímá akumulace energie a proto bylo založeno tohle vlákno. Pokud k tomu nemáš co říct,tak mlč
Souvisí to tak, že se v tomhle vláknu odvoláváš na svůj názor, že FVE mají vyrábět jen pro vlastní potřebu, přitom si každý může přečíst tvoje starší názory.
napsal jsem ti, že historicky osvědčenou metodou pro zužitkování a skladování solární energie na našem území fungující bez dotací je zemědělství a ne FV, tys odpověděl, že ti vadí ztráta soběstačnosti a že jsi vždycky zastával názor FVE jen pro vlastní potřebu, což byla od tebe s přihlédnutím k dříve publikovaným tvým záměrům a názorům slušně řečeno manipulace. Tím bych s opakováním skončil a dál jsem ochoten argumentovat o faktech, ev. podložených citáty a čísly.
pajosku, v nf technice by tě tu člověk málem respektoval, tak proč ze sebe s těma závažíma a setrvačníkama děláš hloupějšího, než je realita?
Jezdí za mnou,no spíše jezdil,,který se zabývá nejrůznějšími blbinkami,které nemají budoucnost,ale když vidím jak je nadšený a štastný jak malý kluk,když mu něco jede,tak mu vždy pomůžu,pokud můžu,, i když vím, že jeho zařízení nemá budoucnost.
Tak a teď mne zajímá,co si myslíš o těch bakteriích.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Dotace do zemědělství je věc taky nová a samozřejmě veskrze špatná.
Z té účinnosti přeměny energií rostlinami se nezanedbatelná část použije na balastní celulózu atd., potravinářsky nebo technicky nezajímavou, ale zase využitelnou jako palivo nebo ještě zodpovědněji k návratu do půdního systému, když chceme zemědělství udržovat dlouhodobě a ne kořistně.
Nemám zájem o korekci pravopisu.