Problém s grafickou kartou
Moderátor: Moderátoři
- Gringo_Joe
- Philip_Fry
- Gringo_Joe
Gringo_Joe píše:Uz se trochu pohybuju po tenkem lede, ale podle RoHS direktivy by se uz olovnata pajka nemela vyrabet/dat sehnat..
Koho to zajímá ? Navíc to platí jen v EU, a některé segmenty mají vyjímku - což krásně potvrzuje, že dobře věděli, jakou kravinu zavádějí.
Snad každý, kdo reball dělá, tak jede na olovu.
Moje mašinka je z roku 2007 (C2Q 6400, HD2900XT, gigabyte P35 DS4, 4GB RAM, atd.) a doposud jede uplně na jedničku, přesto že je v podstatě zaplá pořád 24/7... Připisuji to hlavně 3 věcem, vzdušné skříni od Colermasteru, chladiči scythe ninja a zdroji od enermaxu (650W). Když zapnu speedfan a juknu na teploty, tak při běžné práci má moje 4jádro teploty cca 29-34°C a Grafárna cca o 10°C více. Ve hrách mi procák vykazuje teploty max do 48°c na nejvíce zatížené jádro a grafika se pohybuje mezi 55-58°C, Tedy řek bych ideální stav. Když sem grafiku kupoval, čet sem recenze se stížnostmi na její chlazení, kde ji přirovnávaly k turbíně..., no já si nestěžuju, protože chladí výborně a s novějšími ovladačemi se ve 2D ztišila a vě 3D ji neslyším přes zaplé repráky.