Domácí kino Panasonic SA-PT860, nejde

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

Domácí kino Panasonic SA-PT860, nejde

#1 Příspěvek od 555 »

Po zapnutí se rozsvítí červená led,což je OK,ale při pokusu o probuzení se roztočí ventilátor (displej se nerozsvítí) pak v něm něco cvakne a vrátí se zpět do st.by.Vzhledem k tomu,že uvnitř bylo hromady prachu i na ventilátoru i na chladiči se zesilovači tak si myslím že je nějaký konec zvuku KO.(DVD chcíplo při přehrávání filmu.

zdroj je v pořádku.ted jen nevím jak postupovat při hledání závadně v samotných koncových IO pro zvuk.

neměl u tohoto někdo takovou závadu?

S.M. je tu:

http://elektrotanya.com/panasonic_sa-pt ... nload.html
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

skús vymontovať ventilátor a pripoj ho na zdroj, že koľko berie mA, či nezadrháva. Panasonici sú na to háklivé. To je môj poznatok, chyba môže byť inde.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
stevo59

#3 Příspěvek od stevo59 »

Skús zmerať napájacie piny koncov na skrat. Pred časom ma potrápil vyhladzovací kondík na doske v skrate, lebo ich tam bolo po kkt a správny bol tuším piaty vyletovaný. Možností je samozrejme viac, ale keď to spadne po pokuse o štart, prvá voľba je skrat.
...kábel odrezaný na presnú dľžku je nutne krátky...
555

#4 Příspěvek od 555 »

tak odběr ventilátoru jsem měřil na zdroji a ten je : 43.3mA nekolísá,.
pak jsem měřil vstupní napájecí piny koncáků na zkrat ale žádný se neprojevil že by to dělal.Ani elit žádnej se tak nechová.Äle když i nechám tu desku s koncákama úplně odpojenou od všeho.tak to dělá to samé.
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
stevo59

#5 Příspěvek od stevo59 »

No a je tam napájanie na tých koncoch?
...kábel odrezaný na presnú dľžku je nutne krátky...
555

#6 Příspěvek od 555 »

ano napájení tam bylo,ale už jsem to uzavřel.nepájel jsem v tom vůbec nic.
Řekl jsem at to dají jinam,kde si s tím poradí.lepší než abych to rozk..rvil a potom je to stálo ještě víc.ale děkuji moc za pomoc:-)
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “