Autorádio VW RCD500, mrtvé

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
soucek

Autorádio VW RCD500, mrtvé

#1 Příspěvek od soucek »

Je to rádio vyndané z auta, přestalo hrát a nyní nejde ani zapnout. Hlavní pojistka je dobrá, studenti se nevyskytují. Výrobcem je Panasonic, servisní manuál se mi nepodařilo nikde objevit. Dá se ještě něco někde proměřit, nebo jestli je to nějaká typická závada, nevím ?
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Habesan »

Nějaký zdrojík nezdrojíkuje?
Krystal kmitá?
A co vypínač?
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
passion

#3 Příspěvek od passion »

Mal som na stole 2 kúsky a pri oboch boli studenty v napájaní a stabilizátoroch. Ešte raz to prezri dôkladnejšie.

EDIT - prezrii tiež konektor pre predný panel a aj dosku predného panela - tiež spoje konektora a spínačov na poťákoch.
soucek

#4 Příspěvek od soucek »

Děkuji za přesnější nasměrování,zkusím to projít ještě jednou pořádně. Dá se to rádio zapnout na stole s připojením jen na plus zdroje, nebo je potřeba zapojit nějaký další pin?
passion

#5 Příspěvek od passion »

+B, safe a GND.
Zapnúť ho zapneš, ale bez auta bude pýtať code.
soucek

#6 Příspěvek od soucek »

No tak jsem to znova prolez s hodinářskou lupou a oči jsem si mohl vykoukat. Nikde ani náznak studeného spoje, všechno je krásně zaletované, vypadá to jako nové. Skoro škoda do toho šahat pájkou. Tak to musejí být nějací neviditelní študenti, prostě nevím. Zkusím ta všechna uváděná místa proletovat tak jako tak. Spínače na těch dvou předních knoflíkách jsou OK.
soucek

#7 Příspěvek od soucek »

Tak jsem se podle rad pustil do proletování těch konektorů včetně předního panelu. Připojil napájení, zapnul a......tadá rádio naskočilo a rozsvítil se displej. Moc děkuji, že jste mě přesvědčili, že to bude studeňákama.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“