Problém s induční deskou Baumatic BHC 605 (zamčeno)

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
vely

Problém s induční deskou Baumatic BHC 605 (zamčeno)

#1 Příspěvek od vely »

Ahoj, tak opet po nekolika mesicich pisu :) Mam vise uvedenou varnou desku, a problem spociva v tom, ze desku v pohode zapnu, varim, ale kdyz ji vypnu a opetovne zapnu nereaguje. Dnes mi dokonce udelala to ze ji zapnu ale jde je na nejvysi stupen ohrevu. Mohl by mi nekdo poradit ??

Ale odpoved asi znam :/ reklamace :D :D :D a to se mi nechce, pac ji mam z netu a musel bych ji asi odesilat postou, nebo existuje nejakej servis pro zakazniky ???
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

vely píše:Ale odpoved asi znam :/ reklamace :D :D :D a to se mi nechce, pac ji mam z netu a musel bych ji asi odesilat postou

1) se zárukou se můžeš klidně obrátit na nejbližší servisní středisko Baumatic. Seznam SS by měl být součástí uživatelského manuálu k tomu výrobku.
2) nejsem si jist, zda nebudou požadovat doklad o odborné montáži. Nemít ho, může znamenat ztrátu záruky = úděl některých samodomo fušerů.

Nezakládej další vlákno ke stejné věci a pokračuj v původním. Kdo to má uklízet. Tady LOCK. Killroy
:arrow: www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=48270
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Zamčeno

Zpět na „Bílá technika“