Peugeot 306 - kolena k topení

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Peugeot 306 - kolena k topení

#1 Příspěvek od Kaca »

Zdravím Vás! Prosím, nemáte někdo kolínka na Peugeota 306 šestnáctistovku benzín? Jsou tam dvě hadice k topení. Ty potřebuju. Prasklo to jedno ale komplet jsou dvě. Je to vlastně dvojité kolínko. Kdo má, asi by mohl vědět. Díkes!!
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Zajeď si v Plzni na Karlov na vrakárnu PEU/CIT. Něco se tam určitě najde.

.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kaca »

Jo ano. Mám to v plánu. Díky za radu. Vezl jsem seno pro ovečky a jel jsem asi 15 km daleko a asi 15 km/hod. a nevšim jsem si blbec že vařím a nesep ten ku.va větrák. Facku už jsem si dal. Tak ještě jednou díkes a zdravím!!!
Killroy
Moderátor

#4 Příspěvek od Killroy »

Víš kde to tam je? O Jižního ven směrem k Tescu, hned za spedicí GEIS vpravo..

.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kaca »

Já už jsem to vyhledal. Je to přesně naproti tomu bazaru kde koupil vloni pantáta C3. Ještě jednou díky!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“