LG 26LC41, chassis LP78A (asi), nepravidelně zamrzne obraz
Moderátor: Moderátoři
LG 26LC41, chassis LP78A (asi), nepravidelně zamrzne obraz
Schéma jsem našel na eserviceinfo.com, ale bohužel mi nejde otevřít (našel jsem part1.rar a part2.rar, i tak mi to hlásí, že archivátor nepodporuje tento formát- přitom v TC se mi v náhledu zobrazí oba soubory .pdf).
Našel jsem taky schéma od LG 32LC52, kde by mělo být stejné chassis- je tomu tak?
A nevěděl by někdo takhle podle popisu a foto, na co se zaměřit?
Díky
Druhý dotaz, co jsem vložil, se týká SetTopBoxu, který jsem dostal jako nefunkční, hodil by se mi jako náhradní.
Samozřejmě- pokud mi nevěříš, nebudu ti to rozmlouvat, ani nemám jak to dokázat.
P.S. Ani citace pod příspěvkem není přístupná, a ani to nevíš. A elektronika je daleko náročnější, ne? Ale je demokracie..
Ani já, který opravuje dlouhé roky denně všelicos elektrického nevím, zda to Tvoje zvládnu.
Za sebe můžu říct jen toliko- opravil jsem nějakou tu televizi, rádio, magneťák, zesilovač, namontoval nějaké antény, dělal jsem rozvody v dílnách, domech... Je to už víc jak 10 let, tehdy byla většina těchto věcí analogová. Dnes, v době jedniček a nul, se věnuji svému oboru a na další už nemám čas, prostor, možnosti. I když mám pořád platné oprávnění na opravy.
Dotazy, které jsem tu položil, jsou k věcem, které jsem slíbil opravit buď někomu z rodiny nebo dobrým známým. Na kšeft to nedělám, ani bych z časových důvodů nemohl.
Pokud někdo chce poradit, budu vděčný a třeba se mu revanšuji ve chvíli, kdy bude potřebovat poradit on. Kdo nechce poradit, nebudu jej o radu lámat, není proč.
Tož asi tolik.
A ještě jedna věc- ze zdroje na desku videa jde 19V, 12V, 6V- tyto jsou skoro přesně. Ale jeden přívod je označen jako 3,4V, tam naměřím jen cca 300 mV.