Nabízím výrobu elektronických modulů

Nabídka NEKOMERČNÍCH služeb. Drobné poplatky za tyto NEKOMERČNÍ služby nejsou proti Pravidlům EB.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
555

Nabízím výrobu elektronických modulů

#1 Příspěvek od 555 »

nabízím (ne přímo já),ale můj velice dobrý známý.Výrobu elektronických modulů do ledniček a programátorů do praček.
Dělá v tom již hodně dlouho.A vlastně i výrobu veškerých elektronických modulů na přání zákazníka.

kdyby něco někdo chtěl stačí poslat SZ

hlavně dělá to profesionálně a za pěkné ceny
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Yarda1

#2 Příspěvek od Yarda1 »

Je nějaký důvod, proč tu není odkaz na jeho webové stránky?
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
555

#3 Příspěvek od 555 »

jelikož stránky zatím nemá.
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZdenekHQ »

To by se taky mohl rychle dostat do konfliktu s Pravidly, bod 11.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jezevec »

555 píše:...hlavně dělá to profesionálně...

a nemá webové stránky?V dnešní době, to si nějak odporuje.
Hydrawerk

#6 Příspěvek od Hydrawerk »

Nemá třeba inzerát na nějakém přehledu firem, jako je například tento?
555

#7 Příspěvek od 555 »

když jsem s ním bavil,o těch stránkách atd...tak říkal že je nechce když nemá živnost,ale je normálně zaměstnán,tak má strach si založit svoje stránky s touto tématikou (nedovolené podnikání).
mi-ro

#8 Příspěvek od mi-ro »

A jak mi to bude fakturovat, když nemá IČO? A navíc jsem nepochopil, co dotyčný opravdu dělá? Výroba modulů do praček? to bych rád v dnešní době viděl, má vůbec tucha, jak takový řídící modul s naprogramovaným procesorem SMD a displayem vypadá? Mě se to celý nějak nezdá.
..to bude jen ňákej odpůrek
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Habesan »

Nebo přesně to samé dělá v HPP a nechce, aby se provalilo, že melouchaří.

Možná je to první vlašťovka v nahrazování střídačů v pračkách direct drive méně poruchovými střídači.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
kokun

#10 Příspěvek od kokun »

555 píše:když jsem s ním bavil,o těch stránkách atd...tak říkal že je nechce když nemá živnost,ale je normálně zaměstnán,tak má strach si založit svoje stránky s touto tématikou (nedovolené podnikání).

A co mu brání si ten živnosťák vyřídit - živnost přeci může provozovat i mimo HPP (pokud mu v tom nebrání např. střet zájmů a hl. zaměstnavatel).
A ty se jenom propůjčuješ k tomu, že ho v tom jeho melouchaření nejenže podporuješ, ale v podstatě "se vezeš s ním" - pokud se to provalí (někdo, komu se třeba znelíbí, ho bonzne), tak "ovoce sklidíte" oba dva 8O :cry:
Honza - kokúň

#11 Příspěvek od Crifodo »

Není mi jasné, jak chce s takovým ilegálním prodejem poskytovat záruku.
A bez záruky, technické dokumentace atd. je to těžký bastl. Když pračka vyplaví sousedy a nadělá škodu za 20k, kdo to pak bude řešit?
Yarda1

#12 Příspěvek od Yarda1 »

Tohle mi jako odpověď úplně stačí (zatím). Zřejmě přijde k zákazníkovi a nabídne, že buď mu tu zakázku vyřídí pod firmou nebo bokem a že to tak bude levnější. Nechme bokem morálku, to je teď vulgární výraz. Ale měl by se nějak zviditelnit - pokud dělá i něco jiného než elektroniku k pračce a je v tom dobrý, třeba by se mohl zviditelnit i tady, např. formou dotazu "Zkouším si udělat tohle (foto a stručný popis)...a potřebuji poradit...". Mám zkušenost, že pokud sháním někoho kdo by uměl a chtěl pro mne něco udělat, tak často narážím na týpky co dělají nemožné na počkání a zázraky do tří dnů, ale když dojde na lámání chleba, tak z nich nic víc než prezentaci v PP nedostanu. Jednou jsem narazil na skutečně schopného maníka, tehdy byl zaměstnancem, ale založil si vlastní firmu, je teď naším dvorním dodavatelem a asi expanduje i jinam a myslím, že se mu daří docela dobře. Ale podle mého názoru by bylo potřeba najít dalšího stejně schopného, abychom nebyli závislí jen na jednom, ale většinou to dopadne viz výše :(
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Sendyx

#13 Příspěvek od Sendyx »

Yarda1, tohle má vždy 2 strany. Na jedné straně lidi, kteří slibují zázraky na počkání a nemožné do 3 dnů, což většinou bývají značně sebevědomí fušeři, kteří nemají do čeho píchnout - buď začínají, nebo se snaží shánět nějaké bokovky, melouchy atd., nebo jim každý zákazník rychle uteče. Na druhou stranu, pár let jsme se živili návrhářstvím a malovýrobou, tak sortiment potenciálních zákazníků bývá taky různý. Část rozumných a v obraze, kterým lze vyhovět a je vidět výsledek. Většinou se zůstane u trvalé spolupráce, která nakonec může zcela zaplnit kapacity. Velká část potenciálních zákazníků byli ovšem lidi zcela mimo, nerealistické požadavky, časy, termíny nebo i zcela nesmyslné projekty.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Habesan »

To je v HPP taky tak.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
psychosalam
Zablokován
Zablokován

#15 Příspěvek od psychosalam »

to handrkovani co tu delate, proc ma nebo nema web, proc je nebo neni na nejakem stupidnim seznamu firem, proc ma nebo nema ICO a ZL, mi prijde hloupe a detinske. Podstatny je, jestli neco umi a to uvidime zakratko, protoze u mne je prace mooore. Takze Habesane, dej mas SZ a dej mu na mne spojeni a ja mu hnedka dam praci a uvidime jak je profesionalni a schopnej. Doufam, ze ma aspon osciloskop a napajeci zdroj.
Odpovědět

Zpět na „Nabídka služeb“