Robot Zbrojovka ZU1, uhlíky a komutátor
Moderátor: Moderátoři
Za pouhých 5000,-. Nerad to říkám, ale od roku 2008 nikdo nedal tolik, jako f000, taky už 14 dní po té jeho aukci šla Zetka za 2000,- jediným příhozem.
Abychom Zetku jen nechválili, nemá kryt u šlehače a občas šlehačku pěkně vyšplíchla, takže jednou máti našla sestru uprostřed sednice, ohozenou šlehačkou, taky všechny kabáty na věšáku, kus kuchyně a ona jí plačtivě říká: "Mám se smát anebo plakat?"
Minul sa mi spray na čistenie kontaktov z pražskej Druchemy/parádny výrobok/ a u nás ho nedostať. Ani ani spray MD s molybdenom tiež Druchema.
Už je len Coyot od Lybaru tak som si ho radšej kúpil do foroty.
Je v zemích českých dostať niečo na čistenie kontaktov českej výroby
WD nemusím /mám ho/
Tak přibyly obrázky - dva kávomlýnky, dva mlýnky na koření, vývěva, pružný vývod, nástavec na leštění bez kotoučků.
Chybí skleněná nádoba vývěvy, kbelík na led u strojku na zmrzlinu a nástavec na míchání povidel - když už je tam příslušný hrnec, ještě by prodávající měla pohledat.
Pro f000 - ptal jsem se a v rodině byly dvě zetky bez kávomlýnku, protože se tam káva nepila.
Click Image to Enlarge Image Hosting
Click Image to Enlarge Image Hosting
A porovnání UKS 20 a 23 - snad je vidět malinký rozdíl ve vývodu.
Click Image to Enlarge Image HostingÚdržbu a promazání ložisek dělal kdysi dávno děda a potom až já kvůli rozpadající se gumě na síťovém přívodu. Robot jsem kvůli tomu měl komplet rozdělaný a tak jsem ho při té příležitosti vyčistil a promazal.
- Přílohy
-
Porkert E-20.jpg- (76.46 KiB) Staženo 327 x