Už sa to tu raz riešilo, ale nedoriešilo, preto ak viete pomôžte prosím aké úpravy treba spraviť, aby išiel nahradiť TDA8362A 3. Skúšal som aj dať rezistor na vývod 37 a +8V, ale nepomohlo to. Nenabehne mi VN ani zvuk, ale dioda svieti na zeleno. Napetia mám pomerané, ale osciloskop nemám. Dík
No lenže ja ho mám už kúpený z Avelmaku, tak neviem či by to bolo vhodné sa pýtať tam. Škoda že som to nevedel skôr, lebo zatiaľ som vždy objednával len v Avelmaku a nenapadlo mi žeby tam mohol byť taký problém, ale aj tak dík.
Ja v tom nevidím žiadny problém, že ho máš s Avelmaku. Keď som sa
niekedy s dačím obrátil na kiso-tv, vždy som sa s ich strany stretol
s mimoriadnou ochotou.
Práve som dotelefonoval s ml. pani v AVELmaku, ktorá potvrdila, že pri nahradení na TDA8361A3 nepôjde SECAM a je nutná úprava. O akú úpravu ide, informáciu nemajú... Takže zisťovať bude treba inde.
Hill, pokiaľ reaguješ na môj príspevok, tak reaguješ dobre, lebo vidím, že som sa vyjadril veľmi zle... Je jasné, že SECAM nepotrebujeme a tá úprava nespočíva v spojazdnení tejto normy, ale v tom, aby tento IO vôbec fungoval po predmetnej zámene...
Bol by som Ti nesmierne povďačný,vieš nejako zaručiť funkčnosť?A hlavne,čo by ma to stálo?Mama je stará zarytá osoba a nechce ani počuť o kúpe nového Tv.