Sony RX 55 CD,cazete,veža

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tiktak1953

Sony RX 55 CD,cazete,veža

#1 Příspěvek od tiktak1953 »

Chcem sa spytat ,co su vo nutri tejto vezi za vecicky,ci sa to da opravovat ,pripadne ci je to poruchova masina,lebo mi to davaju pokazene,nepovedali co je s tym.Daju mi to satarmo,len podla videnia na obr to vyzera velmi spickove,takze preto.Mam opravene doma este dve veze :4 Band Radio/Double Cassette Stereo Turntable .Jednu som prerobil na napajanie 12V bat.Mam to 12V napajanie aj nakreslene.Pisal som to na rychlo,tak prepacte,ze to bolo tak blbo napisane.Slov.navod na obsluhu by niekto sem nedal,english som nasiel.Som stale v zahrade ,tu som len naskok,tak mi to prepacte .Vdaka.
Naposledy upravil(a) tiktak1953 dne 08 kvě 2012, 15:35, celkem upraveno 1 x.
cabernet

#2 Příspěvek od cabernet »

Neboj sa byt konkretnejsi pri zadavani vlakna, aby niektori nemuseli najskor patrat po tom, co to je za zariadenie. Ak to mas kupit pokazene, tak sa tomu hovori Macka vo vreci. Ak ti to davaju zadarmo a vies si to opravit, tak za pokus to stoji.
Naposledy upravil(a) cabernet dne 08 kvě 2012, 17:24, celkem upraveno 1 x.
Philip_Fry

#3 Příspěvek od Philip_Fry »

Uvnitř je několik desek s plošnými spoji, na nich řádově stovky součástek pasivních a desítky aktivních, pak tam asi bude kazetová mechanika, složená taky z desítek součástek, to samé mechanika CD přehrávače. A to ani nemluvím o šroubech, podložkách, drátech atd. Podle mého se to opravovat nevyplatí, když je uvnitř tolik věcí... :roll: :roll: :roll:
kokun

#4 Příspěvek od kokun »

Všichni tě dr*bou - oprávněně.

Ale aby nebylo jen u toho, tak třeba tady máš kompletní servismanuál 8O :lol:
A uprav Předmět vlákna - ať to má "hlavu a patu" :roll:
Honza - kokúň

#5 Příspěvek od tiktak1953 »

Honza kokun,nedalo sa to otvorit,ale uz sa to podarilo .Je to komplet manual,diky ti,Cav
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“