Povinné ručení - zkušenosti?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

Nemusíš nosit výpověď - stačí se zajít do kanceláře podívat a naznačit jim, že o výpovědi hodláš uvažovat pro nejbližší výročí (povinný ručení s výjimkou prodeje nebo úplnýho vyjmutí vozidla z evidence jindy zrušit nejde) - a uvidíš, jak se poženou s novou nabídkou. Pojišťováci totiž mají podíly-provize z nově uzavřených smluv a u povinnýho ručení je nikdo nepostihuje za zrušení smlouvy předcházející.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
hafca

#17 Příspěvek od hafca »

To jsem zkusil před tou písemnou výpovědí a viděl jsem rudě. Dáma byla docela arogantní, co bych jako chtěl a jestli chci skončit, ať to přinesu písemně, o žádné slevě nechtěla ani slyšet. Na delší hovor jsem neměl, protože jsem se bál, že zapomenu na slušné vychování.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
kevin_mitnick

#18 Příspěvek od kevin_mitnick »

Jeste je mozne pouzit jednu fintu. Donest na pojistovnu fiktivni kupno/prodejni smlouvu (treba na pana Ivana Ivanovice Naftalenka, trvale bytem Energeticka 29, Cernobyl) a zadat ukonceni pojisteni ke dni prodeje. Pak v klidu udelat pojisteni u konkurence...
EKKAR

#19 Příspěvek od EKKAR »

Pojišťovny se sichrujou a kontrolujou tyhle převody na evidenci vozidel. Fiktivní prodej nepomůže.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od forbidden »

Už dvakrát mi fiktivní prodej prošel bez problémů. Ale je to pár let zpět, možná přitvrdili.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#21 Příspěvek od PeteBurns »

U vás nevyžadujú kópiu techničáku, v ktorom musí byť zapísaná odhláška na nového majiteľa, ak chcete rušiť poistku z dôvodu predaja?
TAKJAN

#22 Příspěvek od TAKJAN »

Vložení do depozitu, kopie ne místě, výběr z depozitu. 10 minut. Značky zůstali na autě. 100,-Kč ? poplatek..
p32

#23 Příspěvek od p32 »

Proč hloupé podvody ? Do depozitu odhlásit, na pojišťovnu zrušit smlouvu a další den k jiné pojišťovně přihlásit a z depozita ven do provozu. Nic jednoduššího podle zákona ještě nikdo nevymyslel. :lol:
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od PvvS »

Nekteri to resili tim ze si sepsali smlouvu o zmene provozovatele. Majitel zustal a pojistku jim bez problemu zrusili ..
rezis

#25 Příspěvek od rezis »

PvvS píše:Nekteri to resili tim ze si sepsali smlouvu o zmene provozovatele. Majitel zustal a pojistku jim bez problemu zrusili ..

Na to už si dávají pozor. Depozito je nejjednodušší.
Internet - metla lidstva
TAKJAN

#26 Příspěvek od TAKJAN »

Vloni stačilo u ČSOB čestné prohlášení. Nyní se také musím uchýlit k depozitu..
hafca

#27 Příspěvek od hafca »

Po mé zkušenosti si myslím, že tyhle finty jsou asi zbytečné. Výše pojistky se během jednoho roku nijak dramaticky nemění aby všeliké triky s ukončením stály za to. Jen já jsem to nějaký čas nehlídal a slepě platil. :roll:
Na ukončení stačí včas podat vývěď k výročnímu dni a je to. Případně se dá odstoupit od smlouvy při změně smluvních podmínek, což je třeba nová cena, kterou pojišťovna pošle jako rozpis na další platební období.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“