Sháním schéma zdroje LCD FUNAI LC5-D32BB/1, ch. A73F6EP

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

Sháním schéma zdroje LCD FUNAI LC5-D32BB/1, ch. A73F6EP

#1 Příspěvek od otakarv »

Velmi pěkně prosím zda mi někdo může poskytnout schému zdroje(popřípadě celý SM)k tomuto TV.Na netu jsem ji nenašel i když jsou tam na ní odkazy.
Stáhnul jsem SM ale k chassis A73F0EP a ta nesouhlasí :cry: .
Ve zdroji je spálený kondenzátor(modrá "lentilka")s pozičním číslem C508.Je úplně popraskaná takže se nedá vyčíst její hodnota.Pak je přerušená trubičková pojistka.
Předem děkuji za případnou pomoc.
Přílohy
Obraz010 – kopie.jpg
(128.43 KiB) Staženo 10 x
Obraz016.jpg
(66.3 KiB) Staženo 9 x
Obraz009 – kopie.jpg
(89.2 KiB) Staženo 1 x
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

Na www.elektrotanya.com je celý servis manual, treba dať do vyhľadávača LC5-D32BB a druhá položka čo má najmenej stiahnutí je ten správny manual. Poslal som vám na email celý servis manual tak dufam,že to došlo lebo mi blbne net.

C508-1000pF/2kV
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od otakarv »

KUBO,mockrát Ti děkuji,servisní manuál mi na mail přišel.
Na tom www.elektrotanya.com jsem se to předevčerem i včera pokoušel stáhnout ale nějak to nešlo(neukázalo se mi tam to známé upozornění že za 1den se mohou stáhnout pouze 2 soubory).
Nyní jsem to zkoušel podle Tvého popisu a ono to tam naskočí až po chvíli(jako bych to nevěděl :roll: ,to je tak když má člověk hlavu plnou dalších starostí a kolem samé problémy).Ale stejně jsi mě správně navedl na ten správný manuál.
Ještě jednou děkuji.
KUBO

#4 Příspěvek od KUBO »

Nieje začo :wink: Nech sa oprava podarí.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“