Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
by mě zajímalo, jestli jsem pirát, když si nahraju písničku z rádia... než bylo uložto a strong DC to byla běžná praktika volných chvílí. sám vlastním sbírku kazet made in židle u HI-FI věže
A jak rychle přijdou, tak zas rychle pojedou zpátky s botou obtisknutou na (_!_) - protože kopii veřejnýho vysílání si pro vlastní potřebu může udělat kdo chce!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Naprosto správně - kdyby mi s tímhle KDOKOLIV přišel vybírat výpalný z kazety/mp3jky udělaný ze záznamu z rádia, budu to považovat za vydírání a budu uvažovat o přiměřený intenzitě obrany střelnou zbraní... minimálně určitě vidlema...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Dokonca prebehla hypoteza "postavená tak trochu na hlavu" ak ťi skontrolujú MP3 prehrávač na hraniciach alebo už v krajine, kde nemajú zosúladené zákony s ostatnými krajinami EU, môžeš mať zarobené na problém - skús sa účinne hájiť v cudzej krajine.