Přelaďte na 11 836(12 070)

Vše co se týká satelitní techniky a dekodérů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od otakarv »

Honzo,už mám naladěno a určitě potěším další osobu z rodiny která už v minulosti si přála mít tuto stanici naladěnou ale ta byla tenkrát na jiné družici.
kokun

#17 Příspěvek od kokun »

Ano, proto jsem to tu dával, poněvadž tato stanice bude nyní podstatně dostupnější řadě zájemců o příjem - dosud vysílali (4 roky) z Thoru 6 (0,8°W).
Doposud byl bezproblémový příjem hlavně pro uživatele placené DIGI TV (1°W):

Vstupem TV Lux na orbitální pozici 23,5°E se výrazně zvyšuje dostupnost stanice pro satelitní diváky. Z této pozice jsou totiž vysílány služby Skylink a CS Link. Volné vysílání TV Lux mohli diváci doposud naladit jen na družici Thor 6 (0,8°W) na kapacitě Telenor Satelite Broadcasting (TSBc).
Honza - kokúň

#18 Příspěvek od KUBO »

nebolo by lepšie premenovať vlákno napr.. Novinky na orbite alebo Novinky SKY/CS Linku?
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
kokun

#19 Příspěvek od kokun »

Česká televize, Prima family a TV Noe změnily satelit. Zlepšilo se jejich pokrytí v zahraničí :wink:

... Této skutečnosti si určitě všimli zejména satelitní diváci žijící na východ od naší republiky, kde má nová družice lepší pokrytí. ...

Cs link v Uk

Ahoj tak dnes jsem zjistil ,že České tv programy čt 1,2,4,24,prima family, mám sílu signálu 81% což dřív ani náhodou max 55% a to ještě tak 2 hodinky denně dnes koukám na čt 4 celý den a pecka nepadá to,nevíte co se stalo ? S příjmačem jsem nedělal vůbec nic ,pořád vysílají na staré frekvenci Astra 23.5° 3A 12,525/V. Severozápad Anglie .
Honza - kokúň

Zpět na „Satelitní technika a dekódování“