Samozdřejmě že jsem to řešil. Kreslím kreslící kapalinou - červený lak. Problém je že plotr, hlavně pokud kreslí rozlitou měď, tak najíždí opakovaně do míst, kde už jednou kreslil a kde je lak už přischlý, no a časem se péro tou zaschlou barvou ucpe. Když to zase naředím lihem, tak se lak roztéká. Musím najít optimální hustotu. A nebo ředit něčím jiným než lihem, kvůli kterému to moc rychle přischne. Kdyby měl někdo nějaký nápad, rád si nechám poradit.
s tímhle plotrem ti neporadím, ale je fakt, že je lepší řešit příčiny než následky. Už to, že kreslíš rozlitou měď na ploteru je samo o sobě na prd. To celé zabere spoustu času a výsledkem je hafo problémů. Kdysi strašně móóóc dávno jsem také kreslil tišťáky takovýmhle primitivním způsobem. Ještě tu z té doby mám HP ploter. Potom jsem to vyřešil tak, že jsem přešel na HP LaserJet III. A abych do ní mohl posílat data v HPGL, tak jsem udělal primitivní adaptérek, který se připojil k té tiskárně, potom se tiskárna zapnula ale už to nebyla tiskárna, nýbrž to byl HPGL plotter. Prostě tiskárna se chovala jako HPGL plotter. Jenom neměla kreslicí pera a tiskla na papír nebo film data, která tam přišla v HPGL. Tak takovýhle adaptérek ti můžu dát. Je to malá krabička s několika součáskami. Ještě ho tu mám. Tiskárnu HP LaserJet III už bohužel, ne, tu jsem už prodal. Kdyby jsi nesehnal LJ-III, tak ještě LJ-IIID nebo starší HPLJ-IIP. S tou by ti to také šlo.