Hlasitost TV NOVA
Moderátor: Moderátoři
Hlasitost TV NOVA
Toť moje subjektivní pozorování, ale třeba to někdo vnímá jinak.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
mi-ro píše:Tak nevím, jak přesně zní ten přijatý zákon o hlasitosti reklamních bloků a od kdy má platit ale poslední dobou jsem zpozoroval nápadné snížení modulace zvuku TV Nova ...
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ht=reklama :
kokun píše:Že jim to ale trvalo: Sněmovna podpořila zákon o omezení hlasité reklamy
EDIT:
Eleman píše:... Reklama je na úrovni těch ostatních programů. Výsledek? - tak jak je běžné v tomto státě - zákonu bylo vyhověno, ale jinak se nic nezměnilo, rozdíl hlasitosti zůstal, ale celé se to posunulo o nějaký ten dB dolů.
...
Ano zákonu bylo vyhověno ...
Jsi nucen zesílit běžný program na úroveň stejnou s ostatnímy programy - no a když přijde reklama, tak řve zase stejně jako předtím
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
§49
(3) Provozovatel televizního vysílání je povinen zajistit, aby reklamy, teleshopping a označení sponzora nebyly vysílány takovým způsobem, že zvuková intenzita jejich vysílání je vyšší než zvuková intenzita pořadů a dalších částí vysílání vysílaných v době předcházející vysílání reklamy, teleshoppingu nebo označení sponzora, a také v době následující po jejich odvysílání. Takový způsob vysílání se použije i při vysílání zvukově-obrazových prostředků oddělujících reklamu a teleshopping od ostatních částí vysílání podle odstavce 1 písm. a). Podrobnosti stanoví Rada vyhláškou.
Ale do 1.srpna 2012 má TV NOHA ještě dost času na nápravu...
A kutilmile - nelituju tě