Osobní váha

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Andrea24

Osobní váha

#1 Příspěvek od Andrea24 »

Dobrý den chtěla bych se poradit ohledně této osobní váhy,zda mi někdo z vás neporadí co s ní udělat.Mám ji už po záruce ale do včerejšího dne mi vážila bez problému.Dnes u nás byla sestřenka se svými dvěma pubertálníma sestrami které se na váze vážily a já tedkom večer zjistila,když jsem se zvážila,že mi ukazuje nějak hodně a když jsem se zvážila třikrát po sobě tak jednou mi váha ukázala 59kg,podruhé 62kg a potřetí 60kg.Baterky jsem zkoušela dát do váhy nové i váhu položit na rovnou podlahu a ukazuje pokaždé jinač a dřív to nedělalo.Čím se tohle mohlo stát?Zjistila jsem tento problém právě poté co s ena ni vážily dvě pubertačky od sestřenky.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Bohužel, špatná zpráva - váha je "stržená", je poškozená kalibrace tenzometrického snímače = převodníku tlaku na elektrický signál. Pravděpodobně si "děvčátka" váhu popletly s trampolínou... Pokud mají už věk, kdy by měly mít dost rozumu, poslal bych váhu jejich rodičům, aby mi koupili novou a regresi uplatnili vůči kapesnýmu provinilých - v opačném případě bohužel poneseš náklady na pořízení new váhy plně na svých bedrech. Servis se nevyplatí, oprava v domácích podmínkách bez speciálních pomůcek je nereálná.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Andrea24

#3 Příspěvek od Andrea24 »

Jako jak to myslíte,že co děvčata konkrétně dělaly s tou váhou,že jí strhly?To byly 16 leté holky každá z nich mohla mít maximálně do 60kg a ta váha je do 120kg.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

HOP - HOP - HOP....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Andrea24

#5 Příspěvek od Andrea24 »

že by jako byly holky tak hloupé?proč by to dělaly?
FERYACT

#6 Příspěvek od FERYACT »

Andreo24 my nevíme jestli jsou holky hloupé a proč by to dělaly, ale možná chtěly zkoumat, co ukáže váha když se na ni postaví obě naráz.
Andrea

#7 Příspěvek od Andrea »

Andrea24 píše:že by jako byly holky tak hloupé?proč by to dělaly?

Nejseš první, která se tu na strženou digi váhu ptá a jestli si dobře pamatuju, minule paní přímo uvedla, že jí na té váze nějaká nezbenice skákala. Asi to láká k soutěži komu ukáže víc.
Hill
Administrátor

#8 Příspěvek od Hill »

A to je pořád ta váha Soehnle, cos tu o ní už před pěti lety založila vlákno ze stejné IP, jen pod nickem Katka27, případně o stejnou váhu podle vlákna založeného před 8 měsíci pod přezdívkou (snad i nejbližší vlastnímu jménu) KatkaChlebkova, nebo jde o váhu jinou?
Tentokrát neuvádíš ani výrobce ani model...

Mimochodem, Katko Chlebková, kliente C2NETu z Frýdku-Místku: jsi víc Andrea24, než Ralph, Tomas027, Katka27 a David1 dohromady? Ještě máme z této adresy několik dalších přezdívek v zásobě, příspěvky tématicky blízké - opravna všeho od hraček po plazmy v jedné garáži - a vždy jen tahání rozumů z jiných (někteří ti například dvakrát i třikrát za ty roky na stejnou otázku odpověděli stejně).
Ne, že by mnohonásobné identity na internetu byly nějak vyjímečné, ale na jednom fóru hned šest? To už vypadá na těžkou schízu a přimlouval bych se za to, něco s tím udělat, dokud je čas.
keemo

#9 Příspěvek od keemo »

Tak sa mi to predsa nezdalo ze to tu uz bolo... a myslim ze dotaz podobneho znenia som videl uz aj v inej diskusii na nejakom inom webe...
Hydrawerk

#10 Příspěvek od Hydrawerk »

to Hill: To je zvláštní.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“