pomoc toshiba tp61f90

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
flavio

pomoc toshiba tp61f90

#1 Příspěvek od flavio »

zdravim vsechny.muj problem je trochu netradicni.jsem vyuceny slaboproudar ale od skoly se zivim pouze autoelectrikou.bydlim uz par roku v brazilii.dostal jsem darem 61 palcovou 160 kg toshibu[puvodni majitel se ji vzdal,protoze mistni uctujou podle velikosti obrazovky -posledni oprava se stejnym defektem cca. 7000kc] normalne bych ji vyhodil do smeti ale je to fakt krasny kousek s nadhernym zvukem a stoji za to poptat ,doucit a zainvestovat-po zapnuti do zasuvky nabehne na 1 sekundu do stant-by a pote zacne blikat nepretrzite bez zadneho urciteho poctu dioda cerveno zelene.kuchnul jsem zdrojovou desku a prepajel body co jsem povazoval za polamane.a ejhle rozjela se .po hodine se problem opakoval .znovu jsem proces opakoval a fakcila 1 den-zadny problem se zvukem ani s obrazem.nasel jsem na nejakem argentinckem foru schema zdroje ,promeril jsem vsechny elektrolity ve zdroji tam taky zakopany pes neni.prosnupal jsem net a zjistil,ze problem na 90% je v konvergencnim okruhu ale chtel bych si byt aspon trochu jisty nnez stk392 vystriham .jedna se o toshiba tp61f90 na 110 V rok vyroby 1996 cinema serie.za kazdou pomoc predem dik.kdyby me chtel nekdo prijet pomoct osobne ,zaplatim ubytovani .[letenka a strava je na vas]-brazilie ,santa catarina -ostrov,rio vermelho.dik libor
Přílohy
Foto2242.jpg
(262.62 KiB) Staženo 176 x
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Dej sem nějaké detailní fota desek a kolem toho STK ,jsou tam odpory kolem něho tak je proměř.
ok1hga

#3 Příspěvek od ok1hga »

někde tady?
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“