Ještě že se Kryl nedožil

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vojta7

#2 Příspěvek od Vojta7 »

"Dobrý den. Jak se dostanu ke škole V. Havla?"
"Jděte touto ulicí V.Havla, až přijdete na náměstí V.Havla, pak projdete parkem V.Havla až na nábřeží V.Havla a přes most V.Havla. Škola V.Havla je ten dům hned u sochy V.Havla. A když se Vám tady nebude líbit, zajeďte si na letiště V.Havla a můžete letět domů".
mojza

#3 Příspěvek od mojza »

Proto také, zdejší demokracií znechucen, opět odešel. Také jsem s přemenováním nesouhlasil ale je vidět, že hlasy o(b-v)čanů nezmůžou nic proti vládnoucím lobbistům. Podporuji návrh Zemana aby se pomníky stavěly s odšroubovacími-výměnnými hlavami a vždy by tam byla jen ta aktuální. Vyšlo by to určitě levněji ale "podnikatelé" jsou proti, přišli by o zisky.
BIPOLAR

#4 Příspěvek od BIPOLAR »

Že vám to chlapi není trapný - hlavně u tebe Crifodo ( i když zrovna u tebe, to vůbec nepřekvapuje). :roll:
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
p32

#5 Příspěvek od p32 »

Tak podle mě např. zde není nic trapného. Spíše bych souhlasil s názorem jednoho v diskusi ke článku:

Kdyz uz po nem neco v Ruzyni pojmenovat tak veznici, s letistem mel pan Havel pramalo spolecneho.

Takže také by po něm mohli pojmenovat něco, s čím by souhlasil i on.
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od AmarokCZ »

Trapný je spíš to, že to letiště bude mít zprzněný jméno po nějakým zločinci... :cry:
http://www.zvodovodu.cz/ | Pokud neodpovídám na téma a chce něco vědět, pište SZ!
p32

#7 Příspěvek od p32 »

S tímto plně souhlasím.
rimi

#8 Příspěvek od rimi »

AmarokCZ píše:Trapný je spíš to, že to letiště bude mít zprzněný jméno po nějakým zločinci... :cry:

Souhlas. Kdyz letiste, tak co Bechyne nebo Caslav, bombardery zvladaji nastolit demokraturu humanitarne
Milan121

#9 Příspěvek od Milan121 »

Národe!
Ruzyně je hodnota,signum!je to jméno ve vyjmenovaných(vyňatých) slovech,cosi co jsme v mládí,tedy pro mne (1960-1980)měli jako ikonu.
Což nemůžeme,když je to již tak potřebné pojmenovat něco jiného po tomto velikánovi.Něco co vybudoval,vytvořil?Zhmotnil?Pokud se něco takové najde,pojmenujme to tak!Pojmenujme tak jeho kolekce her,dramat,básní.Ale nepřejmenovávejme to co již název má!!!!! A to název ryze národní!Co má Havel společného s tímto letištěm?
Proč se neustále opičit ,podlézat,slintat!Co je to za lidi co tyto trendy podporují?
Bernard

#10 Příspěvek od Bernard »

Ruzyně snad byla pouhá vesnice ještě dávno před letištěm, tak jako byl Idlewild NewYorkským paloukem a později letištěm, ještě později přejmenovaným na J.F.K.. Na světě nejsou andělé dokonce (nebo zejména?) mezi politiky, andělem nebyl ani J.F.K, ani V.H.. Ale nevěřím, že by to přejmenování poškodilo českou prestiž ve světě, spíš naopak. Chce to trochu velkorysosti.
pepik9

#11 Příspěvek od pepik9 »

Hezký to bude v azbuce, až to prodají.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_spol ... ecnost_wag
mtajovsky

#12 Příspěvek od mtajovsky »

Co se divíte, každý režim si hledá symboly a modly.
mc-vlada

#13 Příspěvek od mc-vlada »

Karla Kryla jsem vždy obdivoval, jeho písničky a básničky miloval. Proto jsem taky po revoluci smutně sledoval, jak byl po otevřené kritice pomalu nežádoucí. A k Havlovi, mám své důvody, proč jsem ho nemusel. Ale jinak on byl ve svém přesvědčení až naivní, protože opravdu věřil v zásadní a spravedlivé změny k lepšímu, o čemž svědčí například jeho proslov z roku 1989 : http://www.ireporter.cz/2009/04/27/doku ... inci-1989/
TAKJAN

#14 Příspěvek od TAKJAN »

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“