LCD Sony Bravia KDL-40W5710, po naběhu vypne

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
milha

LCD Sony Bravia KDL-40W5710, po naběhu vypne

#1 Příspěvek od milha »

Ahoj kolegové! LCD Sony Bravia KDL-40W5710 po zapnutí normálně naběhne. Na panelu svíti zelená LED, na obrazovce je stojící obraz a svítí číslo navoleného programu. Je to zatuhlé - nejde nic přepnout ani z DO ani tlačítky na panelu. Zůstává tam pořád ta samá předvolba (3). Po 3 vteřinách vypne - cvakne relé, zelená LED na 1 vteřinu zhasne, pak zase cvakne relé, zelená LED se rozsvítí a vše se opakuje. Opakuje se 3x, pak přejde do STBY a červená LED na panelu bliká. Blikne vždy 10x s asi vteřinovou přestávkou. Měřil jsem zdroj - všechna napětí jsou OK. Nevím, kde bych měl hledat, jak postupovat. Za 3 vteřiny se toho asi moc naměřit nedá. Poraďte mi někdo prosím. Díky.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Habesan »

Riskuješ, že ji dorazíš.
Chtě-nechtě si budeš muset sehnat servisní manuál, když nebude k tomuhle typu, tak alespoň k příbuznému. Tam by mělo být napsáno, co znamená 10x bliknutí.

Tohle moc nepomůže, protože 10x tam není: eserviceinfo.com - Sony Blink codes.pdf.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
milha

#3 Příspěvek od milha »

I tak ti děkuju. Informaci jsem si stáhl. V nějakém podobném manuálu jsem našel, že 10x bliknutí je závada reproduktorů, což je v mém případě nesmysl. Ať se ti daří! Miloš
Zaky

#4 Příspěvek od Zaky »

Ahoj,
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=20487
předposlední příspěvek vypadá na podobný problém.
Michal
milha

#5 Příspěvek od milha »

Díky Michale. Díval jsem se. Vypadá to na digitální desku. Zatím ahoj. Miloš
milha

#6 Příspěvek od milha »

Na jiném fóru jsem si přečetl, že prý stačí udělat reset, prostě přechod to továrního nastavení. Neví někdo prosím, jak bych to v tomto mém případě mohl udělat? Diky. Miloš
milha

#7 Příspěvek od milha »

@ZAKY Ahoj Michale! Ten tvůj odkaz skutečně řeší ten samý problém, jen u jiného modelu televizoru. Reset a tovární nastavení se mně ani po konzultaci s autorem nepovedlo provést. Musel jsem to nechat udělat v autorizovaném servisu. Ale i tak děkuju tobě a všem zúčastněným. Hodně štěstí! Miloš
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“