Test nastaveni reproduktoru

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tygrik

Test nastaveni reproduktoru

#1 Příspěvek od tygrik »

Zdar vsem prosim nemate nekdo sajnu kde sehnat video a nebo test dvd 5.1 na nastaveni hlasitosti reproduktoru ja muzu nastavit individualne u kazdeho repra zvlast hlasitost a hodil by se nejaky videjko co usnadni serizeni u filmu se to celkem blbe da vychitat moc predem diky
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Moc jsem z tvýho dotazu nepochopil, o co ti jde. Hlasitost-korekce jednotlivých reproduktorů má sloužit k vystředění, pokud nejsi uprostřed "obrazu". Pak bych pustil mono záznam a posunul bych ho tak, aby se mi jevil jako kdybych seděl uprostřed obrazu. Nebo vysvětli, proč a co chceš nastavovat.
..to bude jen ňákej odpůrek
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

Pokud hledáš jen něco pro nalezení optimálního místa vůči reproduktorům, pak by mohlo stačit to udělátko, co je u většiny vícekanálových zvukovek (taková ta letící fčela).
tygrik

#4 Příspěvek od tygrik »

Mam bohuzel z nedostatku prostoru zadni repraky u poslele a predni jdou na protejsi stene a proto by sem chtel sladit repro tak aby bylo slyset ze vsech vsechno proto schanim neco pro snadnejsi nastaveni :) u filmu je to jak sem psal dost komplikovane
hafca

#5 Příspěvek od hafca »

Dej si do Google Avia II - Guide To Home Theater, PixelProtector, Display Test Suite, Display Tuning, HDTV Calibration Wizard DVD-R a určitě jsou i další. Všechno je to dělané na testování a seřízení. Ale počítej s délkou standartního DVD.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
tygrik

#6 Příspěvek od tygrik »

Ahoj ten Avia II - Guide To Home Theater tak at delam co delam nemohu to sosnout nasel by se prosim funkcni link? moc diky
hafca

#7 Příspěvek od hafca »

Funkční linky jsou opravdu na Google, jen to chce chvíli hledat. Víc pro tebe udělat nemůžu.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “