Upload
Moderátor: Moderátoři
Pak se na každé stránce objeví dole nabídka "Nahrát soubor". A můžeš to tam nasypat.
Ještě drobnost: snaž se, aby soubor byl menší, než 2MB, nejde-li to, rozděl ho na víc a pošli jednotlivě.
Re: Üpload
souba píše:Nedaří se mi přihlásit.
Mám asi špatné heslo.
Po zadání e-mailové adresy v kolonce "zapoměli jste heslo" napíše , že není správná.
Správná je .
Co mám udělat ?
No... musíš povolit cookie pre server.
souba píše:Možná další hloupá otázka.ale zapoměl jsem se zeptat co udělat,aby mi to chodilo i ve Firefoxu.
V těchto věcech se moc nevyznám.
následovala odpověď:
mety píše:Nezakladaj novu temu,o par riadkov nišie maš zas tu tvoju ktoru si založil nedavno
No a reakce: to zbytečně založené téma mažu.
A teď k tomi Firefoxu: ten se tu o pár příspěvků dříve taky řešil. Nainstaluj si poslední verzi a mělo by to chodit taky. No, a když ne, počkej na verzi další a zatím používej něco jiného.
galjo píše:souba píše:Nedaří se mi přihlásit.
Mám asi špatné heslo.
Po zadání e-mailové adresy v kolonce "zapoměli jste heslo" napíše , že není správná.
Správná je .
Co mám udělat ?
No a čo robiť, keď mám pocit, že cooki mám povolené a nejde to ani vo Foxe ani v IE?
Môžem hovoriť do vedenia!
ViPali píše:galjo píše:souba píše:Nedaří se mi přihlásit.
Mám asi špatné heslo.
Správná je .
Co mám udělat ?
No a čo robiť, keď mám pocit, že cooki mám povolené a nejde to ani vo Foxe ani v IE?
A nemas SP2? Nemas to tam nejako zakazane?
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy